Mi a véleményetek a GMN hajósiskoláról?
Nagyon ritkán, de szembetalálkozik az ember 1-1 ilyen baromi jónak tűnő állásajánlatról, mint amit ez a cég is kínál. Nekem valahogy olyan átverés szaga van az egésznek, 80.000ft-ért hétvégére adnak szállást, meg még meg is tanítanak téged mindenre.
Nekik ez miért éri meg?
Valaki nézte mostanában a honlapjukat?
Tegnap még jó volt, ma meg már valami adatbázis hibát ír ki.
A másik, amit néztem az egy steward / stewardess képzés, ami szintén ilyen áron mozog, és azt ígérik, hogy csak havi 90 órát lehet max dolgozni, meg persze 1500-2500 közötti fizetést dollárban. Ja ráadásul azt írják, hogyha elvégeztem a Budapesti képzést, ami egyébként állításuk szerint, az egész euban csak Budapesten van, akkor a légitársaság 6 hétig ingyen ellát frankfurtban, hogy tovább képezhessenek az éles repülésre.
Valaki próbálkozott már hasonlóval?
Szerintetek a GMN hungary és a HAMMERSMITH LTD cég mennyire komoly?
A GMN Hungary az egyik legmegbízhatóbb és legrégibb hajós munkaközvetítő cég. Sok pozitív visszajelzésük van fórumon, rendelkeznek minden olyan engedéllyel, ami a tevékenységükhöz kell, és évente több ezer főt közvetítenek ki munkára. Hogy hol éri meg a képzés?
Ott ahol már lassan mindenkinek ezen a piacon , hogy minőségi személyzetet tud a partnerei számára biztosítani, nem pár hét után kiszóródó embereket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!