Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit értékelnek nagyon a cégek...

Mit értékelnek nagyon a cégek egy állásinterjún?

Figyelt kérdés
Nézik a tanulmányi eredményeket, vagy más jobban érdekli őket? Mondjuk szakmai tapasztalat?
2010. márc. 8. 20:45
 1/3 anonim válasza:
Egy jó öltöny ,egy elegáns óra,és egy menő blackberry készülék...nekem ez jott be
2010. márc. 8. 21:01
 2/3 X. Maté válasza:
A megjelenésedre is adj! A tapasztalat sokat számít, a tanulmányi eredményt meg lesz*rják, csak legyen meg a munkához a képesítésed, az mindegy, hogy hogyan van meg.
2010. márc. 8. 21:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Mondjuk a megjelenés attól is függ, hogy milyen pályára megy. Szerintem ez az öltönyös közhely olyan hülyeség.

Egy tanárnak miért kéne öltönybe állásinterjúra mennie.

Szerintem egy tanár olyan ruhába menjen, amiben tanítani menne.

Egy Nemzeti Parkos munkánál, vagy olyannál, ahol sokat kell terepre menni, lehet, hogy pont rossz az öltöny, mert azt hiszik, hogy kényes.

Megjelenés tehát legyen a munkakörnek megfelelő.

+ Legyen magabiztos

És nézzen utána, hogy a munkakör, amire jelentkezik mivel foglelkozik. Mivel foglalkozik a cég, amihez ment. Szóval egy kicsit informálódjon.

2010. márc. 9. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!