Ügyfélkapun hol találom, hogy teljes vagy részmunkaidően jelentettek-e be?
Figyelt kérdés
Az már megvan az oep ügyfélkapun, hogy bejelentett az előző munkáltatóm, de azt, hogy hány órára azt nem találom. Fontos lenne!!! Választ előre is köszi.2015. aug. 11. 19:28
1/5 anonim válasza:
Az ilyen részletkérdéseket nem jelzi a rendszer, nem tudod megnézni. Csak a munkáltató cég neve és a bejelentés kezdő- és záró időpontja (ha már vége) van ott.
2/5 anonim válasza:
Az Ebevben meg tudod nézni.
A biztosítotti bejelentések lekérdezése részben a biztosítottak részére almenüben.
Vagy megnézheted a járulékadat kivonatban is.
3/5 A kérdező kommentje:
Ügyiratszámot és ellenőrzési azonosítót kér, de hiába nézegetem az e-mailt amit kaptam és a papírt nem találok ilyet. Valahonnan kérni kell olyat? Ennyire hülye nem lehetek. Minek ennyi adat azt se értem. Senki nem lenne kíváncsi erre, hogy én mennyi órában dolgoztam. .....
2015. aug. 14. 20:26
4/5 anonim válasza:
2-es jól mondja. Ebev szolgáltatások. PDF formátumban érhető el. Biztosítotti időszakot kell megadni, majd lekérdezni. Havi részletességgel adja meg.
5/5 anonim válasza:
Valamit nem jól csinálsz benne:
EBEV
Szolgáltatások
Biztosítotti bejelentések lekérdezése
Biztosítotti adatok biztosítottak részére
Új lekérdezés
és
EBEV
Szolgáltatások
Járulékadat kivonat
Új lekérdezés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!