Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gond lehet belőle, ha ilyen...

Gond lehet belőle, ha ilyen személyes adatokat megadok?

Figyelt kérdés

Au pair-kedni megyek Angliába (nem ügynökségen keresztül), már találtam is családot, akik a következő papírokat kérik tőlem: erkölcsi bizonyítvány, orvosi papír. Egyértelmű hogy be akarják biztosítani magukat, mégis csak a gyerekeikre fogok vigyázni, viszont ha a saját oldalamról nézzük a dolgot, akkor pedig aggódok, mert túl sok adatom van rajta.

Szerintetek lehet ebből problémám, vagy nyugodtan küldjem? Esetleg takarjak le néhány adatot?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2015. aug. 4. 10:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Itt valami elég gyanús. Húgom volt már au pair Angliában és Spanyolországban, jelenleg Londonban dolgozik. Magyar erkölcsi bizonyítványt soha senki nem kért, szerintem azt sem tudják, mi az. Mit kértek pontosan? CBR check? Hol találtad a helyet?
2015. aug. 4. 13:13
 2/2 A kérdező kommentje:

Az aupairworld oldalon kerestem családot

Konkrétan ezt írták: "medical certificate regarding your health condition and and criminal records to prove you are clear from any crime"

2015. aug. 4. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!