Az USA-ban hany dollar egy orvos havi fizetese?
Figyelt kérdés
Tehat az USA-ban mennyit keres havonta egy orvos?2015. aug. 1. 03:43
1/6 anonim válasza:
Attól függ hogy milyen szakterületen van, egyébként milliókat havonta (2-4 milló/hó).
Itt a cikk: [link]
3/6 Kandiru válasza:
Belgyógyász 200-400 ezer évi, agysebész 2-5 millió, USD.
4/6 anonim válasza:
Az USA-ban Orvosnak lenni gyakorlatilag a legjobban fizető munka a világon. 15 ezer dollár alatt havonta senki nem keres. Sebészként havi 50 ezer dollár is reálisan elérhető.
5/6 anonim válasza:
en 2009-ben mentem ki az Allamokba, ahogy befejeztem Debrecenben az egyetemet. Akkor 11 000 USD volt a fizetesem, egy ev mulva a helyi orvosi egyetemen tartottam kisebb eloadasokat, aztan ezek surusodtek. Most az egyetemi fizetessel es mindennel egyutt 22 000 USD a fizetesem. Ez a jovoben emelkedni fog de most sem keresek rosszul, megtudok elni belole. Magyarorszagrol egyre tobb fiatal orvos jon ki az Egyesult Allamokba dolgozni es nagyon szeretnek itt bennunket, a Debreceni Egyetem nevet pedig ismerte tesszuk Amerikaban mert kivalo orvosokat kepeznek Debrecenben.
6/6 A kérdező kommentje:
Utolso,irtam privatba:)
2015. aug. 5. 02:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!