Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munka való nekem?

Milyen munka való nekem?

Figyelt kérdés

Nemsokára egyetemre kell mennem és nem tudom milyenre. Ezért fordulok hozzátok,hogy segítsetek. Szeretem a biológiát és a matematikát. De amúgy eddig a legrosszabb átlagom 4.8 volt. Szeretnék olyan munkát amely jól is fizet, de pl. mondom a többieknek telefonon vagy írok nekik hogy csinálják ezt meg azt... Ahol mondjuk ingben és nyakkendőben kell dolgozni. Inkább irodában számítógépen,beszélni ügyfelekkel telefonon,beszámolót készíteni tárgyalásokra, stb...

Tudom hogy ez így sok,de sokat jelentene ha valaki tudna segíteni,ezekhez hasonló munkát írni.

2015. júl. 31. 12:06
 1/6 anonim ***** válasza:
42%

[link]

Orvosi vagy gyógyszerészi diploma kell hozzá. De állatorvosok is dolgoznak ilyen munkakörben állatgyógyász cégeknél.

2015. júl. 31. 12:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi,és a fizetés milyen?
2015. júl. 31. 13:20
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
szerintem egy jogi, pénzügyi diploma és egy gyógyszerészit tegyél le :D csak szimplán 8 év, nem az átlagod számít, hanem a felvételidbe az érettségid. Emelt matek és biosz 80% fölé, felsőfokú angol nyelvvizsga stb kell ezekhez. 250-300 ezer ft a kezdő fizetés ilyen helyeken friss diplomával, ha találsz munkát
2015. júl. 31. 13:43
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Cége válogatja és persze sok helyen jutalék is jár.

2-300000 + juttatások-tól akár milliós összeg is lehet.

2015. júl. 31. 13:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. júl. 31. 13:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Ismerősömet 4órára jelentették le minimálbéren (havi 200-240 órát dolgozik), de jutalék és teljesítménybérezés van, így 290 000-et kap kézhez.
2015. júl. 31. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!