Milyen gyakran fordul elő irodákban, hogy egyes alkalmazottaknak nincs hol ülniük, így nem tudnak dolgozni, ezért csak áldogálnak?
Figyelt kérdés
Bizonyos kollégáim szerint ez teljesen megszokott mindenhol, de én még ilyet személyesen máshol nem tapasztaltam ill. nem is hallottam ilyenről.2015. júl. 21. 13:33
2/8 anonim válasza:
Ilyen nincs.
Hülye lenne ezért bárki is fizetni egy alkalmazottnak.
3/8 anonim válasza:
Volt benne részem, de csak havi 2-3 nap, közmunkában dolgoztam egy iskolában, és ha jött a gazdaságis csaj étkezési díjat szedni, akkor nekem kellett felállnom, volt hogy szó szerint álltam, volt mikor egy széken ücsörögtem, de asztal hiányában nem igen tudtam semmit sem dolgozni, elég unalmas napok voltak és lassan is telt az idő.
4/8 anonim válasza:
Én is ilyen helyen dolgozom és ha még valaki átjön hozzám egy másik irodából, vagy a főnököm jön oda az asztalomhoz, még ő is letud ülni, nem hogy én.
5/8 schocko válasza:
Németországban megszokott az állva dolgozás az íróasztalok mellett, főleg a főnökök és magasabb pozícióban lévők alkalmazzák, persze van nekik székük és bármikor leülhetnek, ha akarnak...
6/8 A kérdező kommentje:
Se asztaluk, se gépük sincs hozzá, úgy hogy esélyük se lenne csinálni bármit értelmeset.
2015. júl. 21. 13:59
7/8 anonim válasza:
Egy kb 40*80cm asztalnál egyedül se fértem el, ketten már teljesen esélytelen lett volna, főleg, hogy az asztalt a monitor és a nyomtatója, amit hozott magával teljesen elfoglalta.
8/8 anonim válasza:
Nálunk mostanában van hely probléma (nagy multi). Kinőttük az irodát és nyáron a gyakornoknak már nincs helyük, még az állandó dolgozók közül is 2-3 ember ül egy asztalnál.
Ősz környékén talán nagyobb irodába költözünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!