Bankokba szeretnék gyakornoknak jelentkezni. Hogyan kezdjek hozzá?
Figyelt kérdés
Személyesen menjek be és érdeklődjek egy ügyfelestől? (Ami nekem azért furcsa, mert ugye sorszámot is kell húzni vagy csak úgy pofátlankodjam oda?) Interneten vagy postán jelentkezzem? (Azért gondolkozom a postán, mert vidéki városban szeretnék dolgozni, ha meg interneten jelentkezem, akkor gondolom valami központi hr-eshez kerül az önéletrajzom.)2010. márc. 5. 10:53
1/5 anonim válasza:
Szerintem akkor is a neten kezdj érdeklődni. Én most futottam bele több bank gyakornoki programjának hirdetésébe is.
2/5 anonim válasza:
raiffeisen honlapján mindig van gyakornoki felvétel.ORSZÁGOSAN!!
/minden válaszom amit adok mindig tárgyilagos erre mindig lepontoznak../
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Megnéztem a raiffeisen honlapján az állásajánlatokat, de csak informatikus gyakornokot találtam (azt is Pesten). Amúgy nem írtam, gondoltam egyértelmű, hogy közgazdász gyakornoknak jelentkeznék.
2010. márc. 5. 16:43
4/5 A kérdező kommentje:
Már meg van, csak én kiválasztottam a megyét, aztán úgy nem dobta ki.
2010. márc. 5. 16:45
5/5 anonim válasza:
1 barátom corvinuson volt 2.éves, elkuldte BPen az osszes bankba, a budapestbankhoz behivtak. fél évet dolgozott ingyen, aztan kapott 250et (meglepi) majd fél évet még lehuzott 100 nettoért.
amit csinalni kellett: excelben elemezni, jo eros kavet csinalni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!