Ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
Próba idő alatt kirúgtak táppénz miatt. Persze nem volt köteles a munkáltató megindokolni, de egyértelmű, hogy azért. Jegyzőkönyvet (mivel üzemi baleset volt) a munkába állás második napján írtak, pedig közben voltam bent szólni, hogy meddig maradok tp.-en, és akkor is megírhatták volna. Másolatot nem kaptam, felmondást követően (postán küldték ki a papírokat) mentem leadni a munkaruhát, akkor külön kellett szólnom, hogy adjanak. A másolaton nincs semmi munkáltatót igazoló aláírás vagy bélyegző, tehát az eredetin sincs. Csak a baleset helyszínének szerepel a cég. Úgy tudom a cégnek a jegyzőkönyvvel kell elindítania az egészségpénztár felé, hogy megkaphassam a táppénz összegét. Na már most a felmondást követően is maradtak fent tp.-es napok, amiről azt mondták, hogy valószínűleg már nekem kell intézni az egészségpénztárnál. Ha oda az orvosi igazolást és a jegyzőkönyvet így aláírás nélkül beviszem elfogadják?2015. júl. 15. 19:02
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!