Mi van olyankor ha meg van a 3 hónap ledolgozott közmunkám? Ez évben már dolgoztam, de most mégis fel akarnak megint venni közmunkára. De én nem szeretném elvállalni. Mi lehet majd a következménye ha nem vállalom.
rendes állást is elvállalhatsz, nem kötelező közmunkásnak lenni
ez a roh*dék kormány már csak ilyen hogy elvárja, hogy dolgozzunk a segélyért :(
Mit ajánlottak, hogy nem szeretnéd?
Tavaly egész évben közmunkáztam, tudom nem egy álom meló, de az is több a 0-nál, mert én segélyre sem vagyok jogosult.
1. válaszoló!
Reméljük Te és a családtagjaid is megtapasztalhatjátok hamarosan a közmunka "előnyeit"!
Igen ..... hatalmas segílyke ........napi családonkénti 700 Ft. És ennek a közrabszolgaságnak semmi köze a munkához, csupán arról szól, hogy megszívassák az embereket, mert 90% -ban semmi haszna az egésznek.
"ez a roh*dék kormány már csak ilyen hogy elvárja, hogy dolgozzunk a segélyért :(
Kezdjük ott, hogy eladtak mindent ! Legkevesebb az lenne, ha már nem lehet dolgozni sehol, mert a multik leépítették, hogy a saját cuccaikat terítsék, hogy ne kelljen a segélyért dolgozni !!!!!!!
Régen az MSZP idejében 50-et kaptál úgy, hogy a segély és a családtámogatás összege volt ennyi és kereshettél munkát, meg interjúkra járhattál. Ma nincs családtámogatás sem segély max 22, helyette 50-ért közmunka és nem mehetsz interjúkra :S
Kérdező mi lett veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!