Tudtok Ausztriában munkát? Teljesen mind1 milyen jellegű csak én is csinálhassam!?
Figyelt kérdés
csak érettségim van és sajnos nemet nyelvtudásom sem vmi jó ,bármilyen munkát csinalnek igazäbol ami van.2015. júl. 1. 18:50
1/5 anonim válasza:
Google, mit mondott eddig?
Vagy ennyire élhetetlen vagy, hogy azt várod majd itt valaki konkrét munkát ad?
2/5 anonim válasza:
Rengeteg munkát kínálnak ausztriában, felhívod a megadott telefonszámot, elmondod hol dolgoztál eddig, meg válaszolsz a kérdésekre.
Ja, hogy nem tudsz németül...
Ha valaki ki is vinne, hogyan értenéd meg, mikor kiadják a napi munkát? Vagy tolmács is lenne veled?
3/5 A kérdező kommentje:
biztos vannak betanított munkak amihez nem kell nyelv tudäs mert nem sok esz kell hozzä akär lädagyär vagy hasonlo
2015. júl. 2. 20:35
4/5 anonim válasza:
Akkor is kell valaki, aki fordít neked. :-)
5/5 anonim válasza:
És akkor a szerződést hogyan kötnéd meg mikor egy mukkot sem beszélsz németül? Aláírhatsz olyat is hogy sz*rt pucolsz már bocsánat,de NYELV NÉLKÜL SEMMIRE SEM MÉSZ! ÁLLJ NEKI TANULNI. Én is azt teszem már 14 éves koromba,hogy amire meg van a lehetőség GO AUSZTRIA,ÉS VISZLÁT AUSZTRIA. Bár mondjuk én beszélek németül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!