Pályakezdőként belevágnátok jutalékrendszerű ügynöki munkába? És aki megtette annak mik a tapasztalatai? Megéri? Fizethet annyit, hogy ne kelljen másik állást vállalnom?
Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 22:32
1/4 anonim válasza:
Csak akkor vágnék bele, ha nem a megélhetéshez kell a pénz. Az elején simán előfordulhat, hogy néhány hónapig nem lesz jutalékod, bele kell neked is tanulni bármi legyen is az. Ha jó a beszélőkéd és képes vagy meggyőzni az embereket akár még olyan dologról is, ami a legkevésbé sem jó nekik, akkor vágj bele nyugodtan. Ha tisztességesen akarod csinálni, akkor nem fogsz tudni megélni belőle később sem. De ha képes vagy szétválasztani a magánembert és az üzletembert magadban és ha az anyagi érdeked úgy kívánja, át is vernél embereket, akkor nagyon meg tudod szedni magad ezzel és nem kell másik állás.
2/4 anonim válasza:
Én dolgoztam egy újságnál,ahol egy pályakezdő fiú lett a hirdetések értékesítője. Nagyon jó dumája van, de tényleg a nők még a telefonon is epedtek utána. Olyan sikeres lett, hogy bár még nem keres többet 130.000-nél, de már kapott ajánlatot egy TV-nél, ahol kereshet több százezret is. De ő erre született kb. fantasztikusan tehetséges, és nagyon szorgalmas. Nem sajnálja az időt, energiát napi sok-sok telefonhívásra, ajánlatküldésre, és a nagy számok történye alapján mivel sokat hív, sok jön be neki. Sok sikert, ha te is ilyen személyiség vagy.Ja, eszembe jutott egy másik story, egy lányról, aki nem sales-nak való, de elment ő is hirdetési ügynökséghez, és ő meg tök csöndes, meg kedves, és a férfiaknak a telefonban bejött, és ő is tök jól keresett, viszont aztán adódott más irodai munka, és váltott. S mivel volt már valamilyen irodai tapasztalata, felvették, míg az irodai tapasztalat nélkül hiába keresett állást.
3/4 anonim válasza:
Az attól függ melyik cégnél és mit kell eladni...
Nehéz kenyér.
De most van 1 lehetőség, ami nem mlm és nem kell vállalkozói.
Ja és a legfontosabb nincs termékértékesítés!!!
így nincs is lejáratva
ha érdelel írok róla privátba szívesen...
4/4 anonim válasza:
Én pályakezdőként kezdtem el pénzügyi területen dolgozni,tisztán jutalékos rendszer, az elején kicsit nehezen ment, de mostanra már nagyon jól keresek, és alig dolgozok, mármint napi 1-2 órát.Lassan 2 éve dolgozok pénzügyi t.-ként, és nem cserélném le semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!