Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fiatalnak mit kell dolgozni?

Fiatalnak mit kell dolgozni?

Figyelt kérdés

Elvégeztem egy fösulit+5 OKJ végzettségem van+25 éves férfi vagyok+dolgoztam 2,5 évet egy boltban fösuli mellett+most egyéni vállalkozo vagyok egy picaon dolgozom..esti melo ugye.

De azon filozok hogy nem ragadok meg ezen a szinten...középfoku angolom van, de tovább akarom fejleszteni,, még többet akarok tudni!!!

Voltam kinn angliában de gyorsan vissza is jöttem mert megijedtem a kihivástol...besokkoltam ugymond,..((azota is bánom!!!)), de most 2 honapra rá visszatér belém a harci kedv..szüleim nem örülnek neki, mert megijednek hogy 25 évesen nem tudom eldönteni mit akarok,..

De valolyában igen is tudom csak összezavarodtam!! nem hisz bennem senki...

Nem áll mellettem senki, de jövöhéten kimegyek, és az sem érdekel ha kitagadnak,...

Ki élete?? Enyém nem??

Jol látom a dolgokat??

Válaszokat előre is köszönöm!!

Nagyon egyedi eset ez??

2010. márc. 2. 19:20
 1/4 anonim ***** válasza:
menj vissza még tanulni mert ez a helyesírás szörnyű
2010. márc. 2. 20:26
 2/4 A kérdező kommentje:
:D
2010. márc. 2. 20:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia. Te már felnőtt vagy, szerintem nyugodtan menj vissza Angliába, nem fognak kitagadni. Sajnos ma M.o.-n nem egyedi eset, én 27 vagyok, nő, több éves magas fokú munkatapasztalattal, mégis én is itt állok, h. arról ábrándozom milyen jó lenne újépítésű házakat takarítani. Pedig van diplomám, nyelvvizsgám, 3 nyelvet tanultam, pénzügyes tapasztalatom, meg újságíró, és erről ábrándozom. Tök normális vagy, sajnos most ezek az évek kicsit nehezebbek.

Mikben vagy tehetséges? Mihez volna kedved? Válaszolj ezekre, még akár a valóságtól elrugaszkodva is, úgy szívedből, mi az, amiben sokat dícsértek, hogy jó vagy? És mi az, amit szeretnél csinálni?

Aztán fogd a cókmókodat és menj ki Angliába, és ezért a célért kezdje le dolgozni. Azért, hogy egy napon majd megnyithad, akár itthon pl. az álmodott kávézódat, ha az a szíved vágya... Csak legyen célod. Aztán pedig keress egy szeretnivaló lányt, és vedd feleségül, hogy ne legyél ilyen gyökértelen. Lehet, az hiányzik neked. Nem baj, hogy elsőre feladtad Angliát, nem az a gyáva, aki nem fél, hanem aki nem győzi le az érzett félelmet, tetszik a harcikedved! Hajrá!

2010. márc. 3. 17:44
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a biztató sorokat !! ;)
2010. márc. 3. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!