Hogy jussak be egy céghez, gyárhoz hogy adjanak fuvart? (kezdő fuvarozó)
Speditőrcéget is kereshetsz, ők adnak fuvart neked. Persze először a legalját, ami a többieknek nem kell. Kinn hétvégézős, meg sok lerakós fuvarok pl.
Neten is vannak speditőroldalak, onnan is szerezhetsz fuvart.
Ha meg kimondottan egy cég érdekel, próbálj szerezni ismerőst, aki bevisz, de persze ismeretlenül is megkereheted az illetékest, de akkor valóban kis esélyed an bejutni.
Ahogy fennt már említették, név nélkül nem megy. Erre a legkönnyebben speditőr/szállítmányozó cégeken keresztül kaphatsz munkát.
A másik módja a Timocom:
Regisztrálás menetében nem vagyok, csak használója vagyok. Havi díjas, géphez kötött, nem léphetsz be bárhonnan csak 1 acc 1 gépről enged belogolást!
FONTOS:
Ezt nem annyira hangsúlyozza, a Timo semmilyen garanciát nem vállal arra az esetre ha elvégzel egy munkát és végül mégsem fizetnek ki, max büntetés részükről kitiltják az ügyfeled a timoról.
kép róla:
Vagy felrakod hol vannak autóid, milyen autó, milyen kapacitás, részt keresel vagy komplett, hova szeretnél menni pl célirányzott ország/körzet.
Amennyiben furgont vettél és most ezzel elindítod a vállalkozást, piszok nehéz dolgod lesz mert furgont venni bárki tud.
Mint ceg tulajdonos a kovetkezoket igenyelem egy fuvarnal.
1) A fuvarozo legyen pontos.
2) Konkret tervel alljon elo a fuvar leszallitasahoz ( utvonal,ido,koltsegek , stb)
3) Ismerje a korlatait ( suly, sebesseg, muszaki megoldasok, pakolas, stb)
4) Mindig tartsa szem elott a megrendelo erdekeit es legyen flexibilis ami a szallitmanyt illeti.
Hogy, hogyan tudsz bekerulni egy ceghez fuvarozni? Ismerd meg a vetelytarsaid, tudj roluk mindent es ne kovesd el az ok hibait. Legy felkeszulve arra hogy veszits az elso fuvarokon, es legy oszinte.
Hozzam egy iparos beesett az irodaba (akkorra mar vot szallitom akivel dolgoztam) es felajanlott egy probaidot, azt mondta adjak neki egy eselyt es az elso ket fuvart leszallitja ingyen. Elsore azt hittem csak viccel aztan elmondta mikor, hol, mennyi idobe telik, bepakol , kipakol, teljesz szolgalatot nyujt, csak adjak egy eselyt. Kiprobaltam, az illeto mindent ugy csinalt ahogy elmondta, idore, pontosan. Mar egy eve egyutt dolgozok vele es lecsereltem az elozo fuvarost.
Az illeto egy 3,5t Ivecoval kezdte most 7,5 t dolgozik.
Nem kell felni bekopogni ceg tulajdonosokhoz, csak legy felkeszulve hogy az illeto ceg mit fuvaroz es te milyen plusszot tudsz hozza adni a sikerhez.
Mekem a legfontosabb mindig a pontossag hogy az aru idoben az ugyfelnel legyen kifogasok nelkul.
Remelem sikerult par infot adnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!