Angliabol Ausztriaba szakacskent?
szerintem majd csak akkor ha legalább a szakmai nyelvet vágod
én most készülök angliaba alapfoku nyelvtudásom van de nem szakácsnak csak sima melosnak
ha irnál 1 pár szot hogy milyen kint élni, és milyen gyorsan lehet a nyelvet tanulni, akkor azt megköszöném
egyébként a nyelvtanulás könnyen megy
Én is Angliában élek.Van egy kedves barátom aki szintén itt kint szakácskodott,és ő is átment Ausztriába.(már ott dolgozik szintén szakácsként)
Azt mondta,hogy mivel Angliában dolgozott több éve,ezt figyelemebe vették,és szinte rögtön kapott állást,persze valamit azért tudod németül is.Mesélte,hogy volt olyan állásügyben is,ahol elmondta németül,hogy sajnos a német tudása nem a legjobb,de angolul tudnak beszélgetni ha a másik felet nem zavarja.Szerencsére szinte mindenki tudod vele angolul kommunikálni.Bár szerinte nem árt tudni valamit németül sem..Szerintem nyugodtan próbálkozz,hátha neked is bejön ez..
Az első írónak csak annyit mondanék,hogy ma alap angol tudással esélye sem lesz munkát találnia..
elsö vagyok
ez érettségi szintü és elég jol tudok komunikálni mármint hogy beszélgettem már több külföldivel és sose volt bajom
Koszi a valaszokat! Jo ilyen pozitiv irast olvasni. Akkor valoszinu, hogy egy kis nemet trening utan en is megprobalok atkoltozni.
Elsonek: Nem rossz itt elni. Teljesen mas, mint otthon, de meg lehet szokni. Bar most alapfokkal en sem indulnek el, mert meg mindig nagyon keves a munkahely. Plane, ha nem kifejezetten szakkepzett allasra jossz es a nyelvtudasod sem tokeletes. Nekem anno szerencsem volt. En onkentesnek jottem ki 6 honapra nyelvet tanulni es utana oda fel is vettek rendes alkalmazottnak, ahol aztan kesobb tamogattak a szakacs tanulmanyaimat is. Szoval nagy mazlim volt. Egyedul, tamogatas nelkul lehet, hogy meg most is otthon ulnek.
De osszessegeben itt jobban meg lehet elni, mint otthon csak nekem marha nagy honvagyam lett ido kozben es emiatt szeretnek egy kicsit kozelebb koltozni ahonnan akar egy hetvegere is haza ugorhatok kocsival. Haza azert meg nem szivesen mennek, mert amiket hallok az ismeroseimtol arra en nem vagyok vevo.
A nyelvtanulas gyorsabban megy, mint otthon. Amikor kijottem sokszor csak pislogtam, hogy mirol is beszelnek. Nekem kellett egy 3-4 honap, mire raallt a fulem. Utana mar szepen fokozatosan fejlodtem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!