Lehet hülye kérdés. Ha állásnál feltétel a diploma, azt a munkáltató kéri, hogy mutassam be?
Természetesen be szokták kérni a másolatát, illetve legtöbb helyen munkábaálláskor be kell mutatni az eredetit is.
Séf fiút ignoráld nyugodtan, neki csak a blogolásban és a burger sütésben van tapasztalata, diplomát még csak képen látott.
Nem feltétlenül,én még nem fejeztem be a BSc-t,és megkérdezik látják elkezdtem az ELTE-t miért nem fejeztem be,és beakarom-e.
Mondom persze,pár tárgyam van,de sokat halasztottam mert munka mellett végeztem mindig is.
És ezzel én például váltottam egyet.Mert ez inkább pozitív mint negatív.
"Séf fiút ignoráld nyugodtan, neki csak a blogolásban és a burger sütésben van tapasztalata, diplomát még csak képen látott."
ó boy...
Ha bejelentett munkára mész, akkor sajnos kell a diploma másolata ahhoz, hogy a könyvelő le tudjon jelenteni.
Tőlem sem kérte senki egészen addig, amíg munkába nem álltam. Akkor is egyből ment a fénykép a könyvelőnek.
Viszont ha feketén tudsz valahova menni, akkor nem kell a papír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!