Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkaközvetítő mennyit vesz...

Munkaközvetítő mennyit vesz le a béremből?

Figyelt kérdés

Aki ért hozzá elmagyarázná,hogy működik ez?

Ha munkaközvetítőn keresztül találok állást, akkor valamennyit lecsippent a havi béremből ?

2015. jún. 24. 14:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha profession, ilyesmi, akkor ők nem. Ha betanított munkás leszel kiközvetítve, akkor ők igen, 30-50%-ot.
2015. jún. 24. 15:03
 2/5 A kérdező kommentje:

nem betanított munkáról lenne szó,de ettől függetlenül professionon talált meg ez a munkaközvetítői cég.

szóval akkor 30-50%?

2015. jún. 24. 15:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem, akkor nem. Ez a tipikus munkakölcsönzésre vontakozik, ahol 600 Ft-ért dolgoztatnak, ők pedig 1000-1200 Ft-ot kapnak / fő
2015. jún. 24. 15:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mt. 161 (3): Tilos az olyan bérlevonás, amely a munkáltató, annak képviselője vagy közvetítő személy javára szolgál annak ellenértékeként, hogy a munkavállaló munkaviszonyt létesítsen, vagy azt megtartsa.

Magyarul: a munkaközvetítőt mindig a munkáltató fizeti, és nem a te béred rovására. Minden ilyen jellegű levonás törvényellenes.

2015. jún. 24. 18:31
 5/5 anonim ***** válasza:
64%

Annyit kapsz amit mondanak. Hogy a háttérben a közvetito és a tenyleges munkát ado cég között milyen pénz mozog az szerintem teljesen mindegy és igazabol semmi közöd hozzá.

Én is igy dolgozom. A fizunak mindig is annyit mondtak amennyit tényleg kapok bruttoban és erre is vagyok szerzödve a közvetitövel. Engem hidegen hagy mennyit keres ezen a közvetito a háttérben, hisz nem érint, nem is jelenik meg számomra sehol.

2015. jún. 24. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!