Kopott nyelvtudás miatt nem mertem elvállalni egy állást, jól cselekedtem?
Figyelt kérdés
Angolul kellett volna kommunikálnom az ügyfelekkel,de sajnos már 1 jó ideje passzív az angolom , ezért amikor hívtak nem vettem fel, helyesen cselekedtem? Nem akartam beégni sem, meg olvastam a cégről,hogy,akik voltak interjún ott is volt + 1 kör szituációs angol feladat és elvileg elég magasan van a léc. Tehát,ha nem is hullottam volna ki rögtön a telefonos után, valószínűleg a második körön túl már nem jutottam volna úgy érzem. Időt meg nem akarom felesleges tapasztalatok szerzésével pazarolni,hiszek azoknak,akik már voltak régen/régebben.2015. jún. 23. 18:49
2/5 anonim válasza:
Most egész életedben ezen fogsz agyalni, hogy egy jó melóhelyet hagytál ki, vagy nem. Csak azért mert szimplán gyáva voltál.
Én meglátásom az, hogy nem.
Jobban tisztelem azt, aki megpróbálja és odateszi magán, mitn azt aki mentségeket keres és meg se próbálja.
3/5 anonim válasza:
Jól elb..sztad, 1 hét alatt visszajött volna a dolog.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem fogok ezen agyalni volt meg van is millió helyről megkeresésem ez is csak 1 a sok közül, de szerintem a mostani nyelvtudásom nem lett volna elegendő oda.
Makogni meg nem akartam a telefonba.
2015. jún. 23. 19:23
5/5 anonim válasza:
Hulye voltal, te is tudod. Most utolag probalod magadnak megmagyarazni, hogy miert is nem. DE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!