Egy matematikusnak hol tud elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy egy matematikus hol tud elhelyezkedni és mi a feladata?2015. jún. 20. 18:00
11/14 anonim válasza:
Jelenleg a programozó matematikus a legmenőbb ilyen területen. megközelitőleg tanulnak annyi matekot mint matematikusként és programozás kereset.
De elöszőr döntsd el mivel szeretnél foglalkozni. Mint ahogy az elözőek felsorolták.
12/14 anonim válasza:
Szerintem meg nagyon sok helyen el lehet matematikusként helyezkedni, de ez inkább az alkalmazott matematikára igaz.
Az elméleti matekosok többnyire csak kutatóintézetekbe vagy egyetemekbe férnek be, viszont alkalmazott matematikusra szükség van bankoknál, biztosítóknál, szoftverfejlesztő cégeknél, hivataloknál, pénzügyi területeken stb.
13/14 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolók: Szerintetek melyik ágazat lenne a legjobb?
2015. jún. 21. 11:10
14/14 anonim válasza:
#12-es vagyok:
nem tudom melyik terület érdekel téged, de ha érdekel az informatika, akkor azal kombinálva egész jó választás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!