Diákmunka gép előtt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy van e olyan diákmunka, akár nyáron, akár évközben, amit számítógép mögül OTTHONRÓL lehet végezni?
Gondolok én adatbevitelre, szövegszerkesztésre, exceles táblázatokra, grafikára, stb.
Szóval jah...tudtok segíteni? Van ilyen? Hol? Hogyan tudok jelentkezni? Mi kell hozzá?
Válaszokat előre is köszönöm!
2015. jún. 17. 12:45
1/3 anonim válasza:
Szóval akkor konkrétan mihez értesz?
2/3 A kérdező kommentje:
Word, excel, adatbázis, weblapszerkesztés alapok meg kicsit képszerkesztő. Ez elég kevés gondolom
2015. jún. 17. 14:57
3/3 anonim válasza:
Én találkoztam már ilyen "munkákkal" csak többnyire mind átverés volt...
Én azt javaslom hogy inkább dolgozz a mekiben, ott tuti kifizetnek. Ez van diákként el kell vállalni minden melót, persze, csak ha pénzt akarsz gyűjteni, egyébként nem kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!