Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit gondoltok erről a munkáról...

Mit gondoltok erről a munkáról? Jogosan nem akarom?

Figyelt kérdés

Párom jelentkezett egy külföldi munkára, Németország Frankfurt közelében.

Recepciós állás ami annyit tesz hogy van egy hotel ahol vannak k****k és azokhoz kell irányítani a vendégeket, és neki kell fizetniük.

Majd a párom fizeti ki ezeket a nőket.

Én nem akarom de jót ígérnek, kb 2500euró havonta.

2015. jún. 14. 21:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%
Aki élvezi ezt olvasni,az inkább én vagyok,ugyanis dolgoztam ilyen helyen,recepciósként.A recepciós afféle üzletvezető az ilyen legálisan üzemeltetett,bejelentett stúdiókban.Feladata a telefonkezelés,a vendég beengedése,a szoba lebeszélése,mosás a lányokra,esetleg takarítás,a bejelentö papírok intézése,problémás vendég elintézése,és nap végén az elszámolás.Be van jelentve,és rendes fizetést kap.Azért van rá szükség,mert sok lány nem beszéli a nyelvet.Az,hogy mellette ő csinál-e mást is,az ő dolga,én nem csináltam,idő sem nagyon lett volna egy 5 szobás házban,ahol vagy mindig a telefon csöngött,vagy a vendég érkezett.Egy hónapot dolgoztam,egyet itthon voltam.A fizetés jó,nem átverés,ha leinfózható a hely.Innentől kezve ti tudjátok,hogy nálatok mi az erkölcsi határ.
2015. jún. 14. 22:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Magyarországon is az összes jobb szállodának van kapcsolata "lányokkal". A vendég kéri a lányt, a recepciós mondja az összeget abból valamennyit zsebre tehet és elintéz mindent, a lány meg megy szobára.
2015. jún. 14. 23:22
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Istenem mennyi hülyeséget összehordtok itt. Kuplerájról még nem hallottatok? Ez ugyanaz, csak minőségi kivitelben. Semmi illegális dolog nincs benne. Az ott dolgozók meg nem kvaként vannak elkönyvelve, hanem szexuális szolgáltatás nyújtó személyként.
2015. jún. 15. 06:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez legális ti pancserek gőzötök sincs arról hogy miket beszéltek. Lánykereskedelem hahaha... menj már kicsit nyugatabbra ember hollandiában a kirakatban pózolnak a csajok és hívogatnak befele, svájcban a kurvulás is legális. Na ennyit rólatok.
2015. jún. 15. 14:28
 15/16 anonim ***** válasza:

" hanem szexuális szolgáltatás nyújtó személyként."

akármilyen szépen is fogalmazol, a lényegen nem változtat, akik pénzért adja magát,az ku*va.

2015. jún. 15. 14:58
 16/16 anonim ***** válasza:

ember... ők Németországról beszéltek...

Németország meg nem Svájc ...:D

2015. jún. 16. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!