Elvállalnál egy nehéz munkát, ha csak egy napig kéne csinálni?
Én nem, mert van egyéb tudásom, amivel jobban kereshetek. Ettől függetlenül 1 napra simán, 6 ezer forint is több mint a semmi. Soknak nem sok, de legalább megtudja az ember, milyen annak aki naponta ezt csinálja.
Én mondjuk az olyanokat nem bírom, akik inkább éhen döglenek, csak mert büdös nekik a munka.
500-as órabérért biztos, hogy nem. Annyiért max szórólapoznék, ahogy tettem is tavaly nyáron.
De a kőműves munka sokat ér, csomó pénzbe kerülnek az ilyen cuccok, jól jár veled a főnök, ha elmész 500-ért..
Én tuti nem mennék, minimum a duplájáért. Pláne 12 órában.
Amúgy ez is relatív dolog hogy mitől jobb vagy rosszabb.
A kőművesnek jobb a bére, de 1000ft-os órabért még diplomát végzett emberek sem mindig kapnak. A segédmunkásnak meg gyakorlatilag zéró a tudása. És szerintem még mindig jobb, változatosabb egy építkezésen dolgozni, mint gyárban megdögleni.
Főleg ahogy a magyar építőipar működik, a gyárban 12 óra az 12 óra, az építkezésen meg 12 órából 6-ot csak ácsorognak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!