Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit lehet tenni, ha túl...

Mit lehet tenni, ha túl alacsony árat mondtam az állásinterjún?

Figyelt kérdés

Tudom, én rontottam el... De lehet ezt vajon utólag korrigálni?

Voltatok már hasonló helyzetben?

2015. jún. 10. 14:34
 1/9 SándorÚr ***** válasza:
100%
mondd azt, hogy nettó kp-re gondoltál, és ha esetleg vannak béren kívüli juttatások azokra is számítanál.
2015. jún. 10. 15:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
De miert mondtal alacsonyat? Felvettek amugy? Nem muszaj elvallalni, de ujra alkudozni eléggé ciganykodás kategoria.
2015. jún. 10. 19:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
tök mindegy, mit mondtál, úgyis kb azt az összeget ajánlják, amit erre a munkakörre szántak....a kérdés elsősorban arra irányul, hogy mennyire értékeled magad, ha túl alacsonyat mondtál, úgyse vesznek fel
2015. jún. 10. 21:00
 4/9 anonim ***** válasza:
70%

"tök mindegy, mit mondtál, úgyis kb azt az összeget ajánlják, amit erre a munkakörre szántak..."

Legalábbis jobb helyeken. Mert tudok olyan helyről aki 100-at mondott és 100-at kapott. Aztán meg durci volt, amikor megtudta, hogy a közvetlen kollégái hasonló munkakörben 130-140-et kapják.

Holott szerintem és gondolom a cég szerint is elégedett kellett volna legyen! Pont annyit kapott amennyit kért!

2015. jún. 10. 21:54
 5/9 anonim ***** válasza:
72%

Nagyobb cégeknél a bérfeszültség elkerülése miatt valóban meg szokták adni a pozícióhoz járó minimum fizetést akkor is, ha az masszívan az igényelt felett van.

Kicsiknél viszont amit kérsz, azt kapsz. Én is keresem 1.5x-est a nálam tapasztaltabb kollégához képest, mert egyszerűen ő nem alkudott ki magának jó bért, elfogadta amit mondanak.

2015. jún. 10. 21:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy honnan tudod, hogy túl alacsony árat mondtál? Mert valaki azt mondta?

Mert megtudtad, hogy a kollégák mennyit keresnek?

Mert elolvastad a portfolio.hu statisztikáját vagy valami fórumot?

Honnan vagy benne biztos, hogy nem volt egy nálad akár kicsivel jobb jelölt, aki többet mondott, és ezért téged választottak?

Honnan vagy tudod, hogy a kollégák nem e azért keresnek többet, mert tapasztaltak, lojálisak a céghez, míg te egy újonc vagy csak náluk?

Szóval azt, hogy keveset mondtál nehéz értelmezni, mihez képest kevés?

2015. jún. 10. 21:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Ismerősöm 70 vagy 80 ezerrel többet kapott mint amit kért. A cégnél arra a munkakörre annyi jár...
2015. jún. 12. 19:02
 8/9 anonim ***** válasza:
73%
Tipikus magyar mentalitás a másik ember fizetésével foglalkozni!
2015. jún. 13. 08:59
 9/9 brokenbone válasza:
90%
tipikus magyar mentalitás a tipikus magyar mentalitással foglalkozni.
2015. jún. 30. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!