Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit gondoltok szóljak erről...

Mit gondoltok szóljak erről már az állásinterjún?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy most keresek munkát, viszont nyáron megyek nyaralni. Már minden le van foglalva, szóval mindenképpen szeretnék elmenni. Az a kérdésem, hogy erről már előre szóljak az interjún? Vagy inkább ne mondjam el? Mennyi az esély rá, hogy így felvesznek? Vendéglátós munkáról van szó.

Köszönöm a válaszokat!

2015. jún. 8. 10:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
63%
Mindenképp szolj, ne csessz ki olyamokkal, akik dolgozni szeretnének!
2015. jún. 8. 12:07
 12/15 anonim ***** válasza:
19%
Alapszabadság ígyis úgyis jár. Más kérdés, hogy a cég hogy viszonyul hozzá. Időarányosan adják-e ki, be kell-e előre tervezni a helyettesítések miatt stb. Mondanod kellene szerintem is. Pár éve én is úgy jelentkeztem hogy az 1. munkanapomon mentem nyaralni és felvettek. :D
2015. jún. 8. 12:33
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Én úgy gondoltam egyébként, hogy mindenképpen szólok. Csak attól félek, hogy így tényleg nem fognak felvenni. Sima vendéglátós, pultos-felszolgáló állás. Utolsó nem igazán értem a válaszodat én is ugyan úgy szeretnék dolgozni attól, hogy elmegyek nyaralni.

Július közepén megyek arra is gondoltam, hogy esetleg addig nem kezdek el dolgozni aztán ha visszajöttem keresek munkát. Lehet ez lenne a legjobb ötlet..

2015. jún. 8. 12:36
 14/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk veszíteni nem veszítek semmit :) inkább megpróbálom hátha...végülis próba szerencse :)
2015. jún. 8. 12:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Attól függ hány napra mész nyaralni.Mert 2 hetet nem fogsz kapni sehol...max 5-7napot.
2015. jún. 8. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!