Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi fizetésre számíthatok...

Mennyi fizetésre számíthatok Bp-n egy exluzív divatárubltban eladóként? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Elvárás az angol és orosz nyelvtudás, a diploma és a német nyelv pedig előny. Én mindegyikkel rendelkezem..

Két helyet is szeretnék megpályázni, az egyik az Andrássy úton, a másik a Ferihegyi reptéren van. Mind a két helyre kell írni nettó fizetési igényt. Mennyit írjak?

2015. jún. 5. 20:54
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Még annyit, akinek tapasztalata van e téren, kérem ossza meg velem..nem csak a fizetésre gondolod, hanem hogy mire számíthatok.
2015. jún. 5. 20:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
250 nettót írnék én.
2015. jún. 5. 21:12
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen körülmények között, 250-300 nettóra tippelek én is legalább, ez alatt nem vállalnám el ilyen tudással!

Grat hozzá!

2015. jún. 5. 21:16
 4/12 anonim ***** válasza:
Milyen ostoba cég kér NETTÓ bérigényt?!
2015. jún. 5. 21:53
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat :)

Utolsó: ez van! Azt vettem észre, hogy elég sok helyen kérnek nettó bérigényt! Hogy miért, arra csak tippjeim vannak...

2015. jún. 6. 12:36
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nettó bérigénynek bármilyen "létjogosultsága" csak ott van, ahol nem vagy bejelentve (vagy minimálbér...) és zsebbe kapod a pénzt.

Ugyanis ha én azt mondom neked, mint cégtulajdonosnak, hogy 300,000 ft a nettó bérigényem akkor te abból nem tudod megmondani, hogy mennyi fizetést kéne adnod, mert gőzöd nincs, hogy hány gyerekem van, jogosult vagyok-e bármilyen adócsökkentésre, stb...

2015. jún. 6. 12:43
 7/12 A kérdező kommentje:
Igen, így van, legalábbis én is ugyanerre tippelek, hogy ezért kérnek nettó bérigényt....
2015. jún. 6. 15:50
 8/12 anonim ***** válasza:

ne legyen igazam, de a durva elvárások ellenére, szerintem nem akarják majd ilyen pozícióban megfizetni a tudásod értékét és nem fognak 250-300 nettóval megkínálni

ha lesz fejlemény esetleg megosztanád?

2015. jún. 6. 17:04
 9/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk abban én is biztos vagyok, hogy a bérezés messze nem lesz szinkronban az elvárásokkal...
2015. jún. 6. 17:32
 10/12 A kérdező kommentje:

rendben..elküldtem 240-300as nettó bérigénnyel..ha lesz fejlemény, megosztom.

Bár lehet be se hívnak. Én is gondoltam arra, hogy elvárás az van, aztán elégedj meg 100 ezerrel..sajnos ezen se lepődnék meg.

2015. jún. 6. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!