Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek le fogják zárni a...

Szerintetek le fogják zárni a magyar határokat?

Figyelt kérdés

Jelenleg a középiskolai tanulmányaim végén vagyok, már csak a szakmai évem maradt hátra (Felsőfokú OKJ-s képzés), viszont egyre többet lehet hallani arról, hogy a külföldön élő magyarokat haza fogják toloncolni, és nem engednek ki több fiatalt külföldre

Van ennek bármilyen valóságalapja?

Én nem szeretnék Magyarországon dolgozni, sem élni, mindenképpen ki szeretnék költözni egy politikailag korrektebb országba, ahol az embereket nem zsákmányolja ki az állam, és megbecsülik a munkámat

Már az ismerőseim java kinn él külföldön (a testvérem is), és úgy érzem hogy belebetegednék ha ezen a helyen kéne leélnem az életem

Ha tudnátok adni tippeket hogy hogyan lehet egy másik országban új életet kezdeni, azt megköszönném :)

2015. jún. 4. 14:18
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

"a külföldön élő magyarokat haza fogják toloncolni"

Kicsoda? Hol hallottál ilyet? Nem, ez nem igaz.

"nem engednek ki több fiatalt külföldre "

Ki nem enged ki? A magyar állam? Nincs is határ az EU-ban, beülsz egy autóba és amíg van benne benzin meg sem kell állnod.

Amíg EU tagok vagyunk addig emiatt ne izgulj. Már pedig az EU-ból nem fogunk egyhamar kilépni. Még a nyomorult görögökhöz is nézd meg mennyire ragaszkodik az EU, pedig ők aztán semmire nem jók, csak nyelik a pénzt, lusták, nem produktívak, nincs semmi lényeges erőforrásuk...

2015. jún. 4. 14:25
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
#1: azért ez nem így van :D Egyedül a szlovák határnál nem kell megállni. Attól, hogy EU-s vagy, a köcsög fsz törököket ugyanúgy el kell viselned a határokon.
2015. jún. 4. 14:32
 3/10 A kérdező kommentje:

Inkább attól félek, hogy Anglia fog kilépni az EU-ból, és onnantól kezdve hiábavalóvá válik a több mint 14 évnyi angol tanulásom (19 éves vagyok), és akkor soha többé nem lesz lehetőségem olyan országban dolgozni és élni, ahol ezt kamatoztathatom

Ki akarok menni, itt akarom hagyni a magyar mentalitást, a magyar embereket, és a nyomort, és ha kell akkor törvénytelen úton is, de mindenképpen el akarok innen menni

2015. jún. 4. 14:39
 4/10 anonim ***** válasza:

# 2

Te miről beszélsz? Múlt héten pl. Krakkóba mentem át a szlovák, a cseh és lengyel határon, 50-re kell lassítani és átsuhanni a határon. Egy lélekkel nem találkozol, pláne nem kell megállni.

Xar sincs ott, csak egy tábla, hogy üdvözlünk xx országban...

2015. jún. 4. 14:48
 5/10 anonim ***** válasza:
49%

Anglia sem fog kilépni, nyugi. Nagyok sokba fájna az nekik. Ezzel pattog az ellenzék (ahogy itt is a jobbik), de meglépni nem mernék. Pláne nem anglia, ami gyakorlatilag az olcsó bevándorló munkaerőből él.

Nekik igazán bajuk az illegális afrikai, cigány meg ilyen olyan alkalmatlan lusta népséggel van, majd szigorítják a szabályokat és kész.

2015. jún. 4. 14:50
 6/10 A kérdező kommentje:

5/5 köszi, igaz hogy nem tudom mit hoz a jövő, de kicsit megnyugtatott a válaszod :)

Én dolgozni mennék ki, nem várnék többet odakint egy tisztességes fizetésnél és annál hogy az állampolgárukká váljak

Minden nap megbánom hogy magyarnak születtem, már fiatalon is azt nevelte belém a családom hogy amint tudok, menjek innen és ne törődjek semmivel, ne nézzek vissza többé, hiszen feláldoztak mindent azért hogy felneveljenek, és ők is azt szeretnék hogy vigyem is valamire az életben

Persze eleinte nem hallgattam rájuk mert még fiatal voltam, de ahogy felnőttem, én is rájöttem hogy mi folyik itt, és elfogott a félelem hogy tényleg itt kell majd leélnem az életem

2015. jún. 4. 15:00
 7/10 anonim ***** válasza:

" a külföldön élő magyarokat haza fogják toloncolni, és nem engednek ki több fiatalt külföldre "

ez hulyeseg.

2015. jún. 4. 20:00
 8/10 anonim ***** válasza:
#4: drága, akkor egyszer közlekedj már dél felé is, puszi
2015. jún. 5. 06:39
 9/10 anonim ***** válasza:

"Egyedül a szlovák határnál nem kell megállni"

Ezt írtad. Ez baromság, mert egész nyugaton nem kell megállni egyáltalán.

Azt, hogy a bolgár-görög határon megállítanak-e valóban nem tudom, de ettől még nem lesz igaz az állításod.

2015. jún. 5. 07:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem kell félned, hogy Anglia ki fog lépni az EU-ból. Én is oda készülök, ez a nagy álmom.

Anglia hatalmas köve az EU-nak, nélküle nem is lenne nagyon értelme. Ezért minden eszközzel bent akarják tartani, sőt az USA is nyomást gyakorol rájuk, hogy bent maradjanak. Hidd el, nagyon alaposan követem ezt a témát, mivel nekem is fontos.

Amit inkább kiemelnék, hogy mielőtt Angliába mennél, szedjél össze annyi pénzt, amennyit csak tudsz. SOKAT!

Tapasztalatból mondom, hogy ott nagyon gyorsan fogy a pénz, főleg, ha a fővárosba mennél!

2015. aug. 2. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!