Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A győri Audiban mekkora...

A győri Audiban mekkora összeget takar a kedvezményes munkásszállás és mennyi időre adják max?

Figyelt kérdés
Szeretném beadni az önéletrajzomat a céghez, mert itt Heves megyében sehova se vesznek fel pontosabban még csak fel sem hívnak, hogy mi van. Kb. 15-20 céghez már be adtam a papírjaimat amik viszonylag a közelben vannak 60-70 km-es körzetben de semmi.Már csak győrben bízok. Pályakezdő vagyok autószerelő és CNC gépkezelő végzettséggel. Úgy érzem, hogy ez az utolsó esélyem, hogy valami normális munkám legyen. Ha ez sem sikerül akkor felkötöm magamat egy villanypóznára.
2015. jún. 4. 12:28
 1/1 anonim ***** válasza:
Azert ne kosd fel magad, nem eri meg. En vagy 2x annyi helyre jelentkeztem mint te:D
2015. jún. 4. 22:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!