Dolgozott valaki közületek idénymunkán a Balatonon?
Figyelt kérdés
Ott is nyolc órás munkaidővel kell számolni? Milyen szállást adnak ki?
Érdekelnének a beszámolóitok.
2015. jún. 3. 12:35
2/4 anonim válasza:
8 óra? ;-)
inkabb 10-12 és hétvége sincs
3/4 anonim válasza:
8 óra??? ha a vendéglátásra gondolsz, akkor minimum 12-13 óra, de volt,hogy 19 órát dolgoztam. Én Siófokon voltam, pincérkedtem. szabadnak csak akkor van, ha esős az idő, akkor is csak fél napokat adnak ki
4/4 V3ntur4 válasza:
Szia, Én dolgoztam a Balatonfüredi aqaparkban, kaptunk szállást. Inkább a napi 10 óra volt jellemző, de a csapat nagyon szuper volt, egyáltalán nem volt munka feelingje a dolognak. Egy másik évben pedig mancsaftkodtam egy vitorláson. Vitorlásokat adtunk bérbe és kölcsönöztünk Balatonfüreden. Egy vitorlás kölcsönző bérlő csapatnál voltam. Az is egy nagyon szuper meló volt a nyárra. Tudom ajánlani. Azthiszem keresnek is embert idénre ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!