Itt vagyok állásinterjún, és megvárakoztatnak, mennyi idő után kezdjek el gyanakodni?
Figyelt kérdés
2015. jún. 3. 11:31
11/24 A kérdező kommentje:
Ja az elobb hallottam,hogy rohogve mondja,hogy mindjart del van
2015. jún. 3. 11:53
12/24 anonim válasza:
27,4 percig várj, utána menj be és üssed meg őket.
13/24 anonim válasza:
Milyen munkára jelentkeztél? Elvileg a stresszinterjú egyik bevett formája ez, mert kicsit elfáradsz, türelmetlen leszel és ideges, mire bemész. Amúgy behívtak már?
14/24 A kérdező kommentje:
nem már 2 órája kint állok
2015. jún. 3. 13:15
15/24 anonim válasza:
Na MOST kell otthagyni. 2 ora, barmi van is, kifejezetten tahosag. En a helyedben illedelmesen elkoszonnek, es soha tobbet nem neznek felejuk sem.
16/24 anonim válasza:
Legalább odament valaki, hogy megkínáljon egy kávéval, leültessen valahova amíg vársz, stb.? Ha olyan dolgom akad, hogy csúszik miattam az interjú, akkor a legkevesebb, hogy addig odaküldök valakit, hogy elnézést kérjen/szóval tartsa/megkínálja valamivel az illetőt. De erre nincs is szükség, a legtöbb embernek ez magától is megy, ha erre nem voltak képesek, akkor a légkör sem olyan a helyen, hogy érdemes lenne ott dolgozni.
18/24 A kérdező kommentje:
én nem értem , kint állok már 10 órája de még senki nem jött oda hogy szóljon csak a portás ,hogy zárunk . Most az épület előtt állok közben elmentem kajáért is.
2015. jún. 3. 21:22
20/24 anonim válasza:
Még mindig ott állsz
Neked aztán van türelmed!!! ... :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!