Miért nagyravágyó minden magyar ember?
Ezen az oldalon rengetegszer találkozni olyannal aki szerint 200-250e ft-os fizetés is semmi (de élőben is hallottam már ilyesmit). Mégis mi a fenét hisznek egyesek? Hogy csak 1 millióból lehet megélni, mert
képtelen a spórolásra? Még mindig Magyarországon élünk, nem Abu-Dhabiban. Föl kéne már ébredni. Tisztelet a kivételnek, aki megbecsüli a kicsit.
"én is teljesen egyetértek a kérdezővel. inkább csinálnám kevesebb pénzért azt, amit szeretek, mint hogy karrierista módon hajtsam magam, hogy csak többet és többet."
Sok embertől hallottam ezt, mellette meg sírnak, hogy nem futja lakásra meg kocsira, meg hónap végén agyalni kell mire maradjon pénz.
A kettő együtt ne legyen már, vagy-vagy még oké.
"én is teljesen egyetértek a kérdezővel. inkább csinálnám kevesebb pénzért azt, amit szeretek, mint hogy karrierista módon hajtsam magam, hogy csak többet és többet."
Jajj de sikeres jofej vagy amiert nem hajtod ki a beled csak a penzert, nem vagy karrierista, mint a tobbi vesztes! :D
Legy oszinte magaddal, meg ha akarnal sem tudnal jobb fizut elerni, ezert torodsz bele a jelenlegi helyzetbe es amitod magad, hogy az jo.
Karrieristanak vagy ambiciozusnak lenni nem csak azt jelenti, hogy a penzert hajtunk. Van akinek egyre tobb es nehezebb kihivasra van szuksege, mert szeret fejlodni emberileg es szakmailag peldaul. Igen, tudom, hogy egy tescos arufeltoltonek csak a penz szamit, de letezik egy masik vilag azon tul, amit ti felfogtok!
Kerdezo, ismerek valakit, aki miutan 2 evet dolgozott egy cegnel, elment masikhoz es a fizetese kb netto 200-rol 400-ra emelkedett. Aztan onnan is kilepett es havi 1 milliokat keres vallalkozokent. Most nevezzuk ot is nagyravagyonak amiert erezte, hogy tobbet is ki tud hozni onmagabol es nem elegedett meg azzal, hogy van biztos munkaja es nem ehezik??
Egyet értek utolsóval.
Valószínű a kérdező és a válaszadónak sincsen lehetősége többet elérni mert lusta és nem teszi bele a melót.
Ezért mondva csinált indokkal bekamuzzák,hogy a pénz nem is fontos,meg,hogy a karrierista gáz,pedig nagyon nem.
Pénzből élünk minden pénzbe kerül,akármi csak a levegő nem,de minden más igen.
Karrierizmus meg a felsőbb körökben plusz pont főleg egy sikeres emberi társaságban vagy ha csajozni akarsz oda kell aztán még karrier meg zsé is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!