Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szoktál vásárolni az interneten?

Szoktál vásárolni az interneten?

Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 08:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
Néha. De mi a kérdésed?
2010. febr. 27. 08:56
 2/12 anonim ***** válasza:
Igen, egyre többször.
2010. febr. 27. 09:00
 3/12 anonim ***** válasza:
Igen, de nem mindent.
2010. febr. 27. 10:27
 4/12 anonim ***** válasza:

Régebben a vaterán és teszveszen 1500 adásvételem volt. Legfőképpen eladtam, de utóbbi időben vásároltam csak.....

De 2010-ben egyre több a csalás az oldalakon, nem küldenek semmit, hiába van kifizetve, mehet a huza vona.....

Nem biztonságos, s nem bízom már meg senkiben, mert akik ismerik a kiskapukat a törvényünkben, az csal, és nem kapják el soha!

2010. febr. 27. 14:12
 5/12 anonim ***** válasza:
Én csak kis értékű dolgokat vásárolok aukciós portálokon, nagyobb értékűeket hivatalos kereskedőktől hivatalos oldalakon, vagy személyesen. A hivatalos kereskedők nem csalnak, az aukciós portál más. :-)
2010. febr. 27. 14:18
 6/12 anonim ***** válasza:
Még nem vettem semmit,de tervezem.
2010. febr. 27. 15:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen, mert sokkal olcsóbb, nemrég egy laptopot vásároltam, ha jól emlékszem húsz ezerrel olcsóbban mintha boltba vettem volna. Most LCD tévét nézegetek, ki sem kell tennem a lábam, másnapra itt az árú. Egyre jobban terjed az internetes vásárlás, ez a jövő.
2010. febr. 27. 18:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Igen, ma már szinte minden ruhámat a neten vásárolom (angol netes butikok). Rengeteg ritkaságot, egyedi, különleges darabot lehet így beszerezni, amihez amúgy hatvanféle butikot kéne végigjárnom. De mindig vigyázok arra, hogy csakis megbízható, visszajelzésekkel igazolt eladótól vásároljak.
2010. febr. 27. 22:29
 9/12 anonim válasza:
Igen, legfőképp könyveket az amazonról.
2010. márc. 6. 10:35
 10/12 anonim válasza:

Amióta nincs időm boltokba járni, azóta rendszeresen.

De csak olyan helyről, ahol nem kell előre fizetni, és minden adat meg van adva a cégről. Többnyire már onnan rendelek, ahol már egyszer vásároltam, mert már tudom, hogy azok nem vernek át.

Sőt, amióta a neten vásárolok, mindig olcsóbban jövök ki, és mindenhol komolyan vesznek, nem úgy mint a lakhelyemen. De ez már egy másik sztori.

2010. márc. 6. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!