Önéletrajzban lehet hazudni a volt munkahelyekről?
Figyelt kérdés
Diák vagyok, felvennének pultosnak egy szórakozóhelyre éjszakára napi 15 ezerért, ami nagyon jó pénz lenne, de csak akkor, ha solgoztam már régebben pultban, kocsmában vagy vmi más szórakozóhelyen...
Írhatom, hogy dolgoztam vmi kisebb helyen? Utána tudnak nézni bárhogyan, hogy hol dolgoztam? És ha bizonyítékot kérnek, mit tudok felmutatni?
Mit tegyek? Kell az állás nagyon!
2015. jún. 2. 14:01
11/12 anonim válasza:
így van 10-es, főleg a vendéglátásban. máshol nyilván jobban utánanéznének a dolgoknak, de vendéglátásban vagy te vágsz át valakit, vagy ő téged.
persze tényleg csak olyanokról illik, amiket ha már referenciával nem, de gyakorlattal tudsz is hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!