Andragógus diplomával hogy kezdjek munkát keresni?
Figyelt kérdés
A történet az,hogy andragógia alapszakot végeztem el, de még 2009-ben, a nyelvvizsgám még nincs meg,most akarom megszerezni, és akkor lenne csak meg a diplomám. Ha ez meglesz, Budapesten hogy kezdjek neki a munkakeresésnek? Legalább csak hasonló munkakörben szeretnék elhelyezkedni, én arra gondoltam, hogy személyesen mennék el művelődési központokba, renezvényszervező cégekhez, kultúrális központokba, múzeumokba, stb.. Vagy ez így nagyon esélytelen? Aki volt már hasonló helyzetben, segítsen!
2015. jún. 1. 09:42
1/8 anonim válasza:
Meki, KFC, Burger King, stb.
2015. jún. 1. 10:36
2/8 anonim válasza:
Sajnos igen, esélytelen. Sok van belőletek és kevés helyre kellenek andragógusok. Előbb én inkább megpróbálnék valami normális szakmát megcsinálni és utána próbálkoznék.
2015. jún. 1. 10:56
3/8 A kérdező kommentje:
Csak azért mertem reménykedni, mert valahol olvastam, hogy elég sokféle helyen el lehet vele helyezkedni,levéltáraktól kezdve munkaközvetítő irodán keresztül mindenféle kulturális központba. Csak sajnos gyakorlatom sincs,mert a suliban nem sok gyakorlati helyet tudtak biztosítani,de úgy gondoltam, ha az államvizsgát már letettem,akkor nem kellene annyiban hagyni. És önkéntesként besegíteni ilyen helyeken? Vagy amíg nincs meg a diplomám, úgy is elhajtanának?
2015. jún. 1. 12:44
4/8 anonim válasza:
"mert valahol olvastam, hogy elég sokféle helyen el lehet vele helyezkedni,levéltáraktól kezdve munkaközvetítő irodán keresztül mindenféle kulturális központba. "
Az oktatasi intezmeny honlapjan, mi? :)
2015. jún. 1. 12:53
5/8 A kérdező kommentje:
Nem, nem ott :) Sőt,amikor elvégeztem a fősulit, tényleg úgy voltam vele, hogy csak a diploma miatt csináltam, de most már érdekelne is ez az egész. Egyébként művelődésszervező szakirányon végeztem, ez érdekelne jobban. Ha van még valami tipp, hogy hogy kell ennek nekiindulni, azt szívesen venném :)
2015. jún. 1. 13:08
6/8 anonim válasza:
Az elhelyezkedési esélyeidet szerintem inkább az fogja megszabni, amit az elmúlt 5-6 évben csináltál a "végzés" után. Mert ha rokon területen dolgoztál, akkor ott még van is esélyed felhasználni a diplomád.
Viszont, ha tök mást csináltál ebben az időben, akkor a munkaadó csak annyit fog látni, hogy friss pályakezdő vagy, aki ~6 éve nem is dolgozott (és tán nem is akart?) a területen, nincs semmi releváns tapasztalata/gyakorlata, míg tonnaszám kap ilyen végzettségűeket frissebb tudással és relevánsabb tapasztalattal...
2015. jún. 1. 14:00
7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászólónak,igen van benne valami.. Mást dolgoztam az elmúlt években, de ez sajnos nem csak akarás vagy nem akarás kérdése volt,mert a fősulit vidéken végeztem el,ahol még munakhely sincs igazán,nemhogy ebben a szakmában tudtam volna elhelyezkedni. De most Pestre költöztem,ezért gondoltam,hogy megpróbálom itt hasznát venni a tanultaknak, mert itt talán van rá még lehetőségem is. De igen,amúgy igaz,amit írsz, a munkaadók a frissen végzetteket fogják előnyben részesíteni gondolom. Azért majd megpróbálom,hátha.
2015. jún. 1. 14:42
8/8 anonim válasza:
az első válasz után (meki kfc burger) inkább nem is olvastam el a többit....nem kommentálnám... andragógián végeztél..és nem tudod hol keress munkát? milyen szakirány?? legelőször az a kérdés -.- nyilván ez szűkiti.
felnőttképzési szervező?---Bármelyik álláskereső portálon beírod, hogy oktatásszervező, azonnal kiad vagy 5-öt, Budapesten főleg...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!