Facebookon akarok hirdetni.300. 000 ft t fizetek egy hónapra és 25000-66. 000 ember látogatottságot ír. Tehát biztos, hogy 25. 000 lesz legalább?
Facebookon akarok hírdetni.
300.000 forintot tennék fel, 1 hónapra, majd azt ugye a facebook úgy osztja be ahogy tudja.
Lehet naponta is fizetni, de teljesen mindegy, nem ez a lényeg.
A 300.000 FT befizetésre azt írja, hogy a Becsült nézettségi összeg 25 000–66 000 ember napi látogatottság.
Tehát akkor ez a 25000 nézettség legalább ez biztos?
Ne 1 hirdetésre cseszd el a 300e-et, hanem heti szinten másra és másra.
Amúgy ez mi? megjelenés vagy átkattintás alapú?
Mi nem egyértelmű azon, hogy "Becsült nézettségi összeg"?
Nem a Facebooktól függ, hogy hány ember fogja megnézni. Vélhetően annyi emberhez fog eljutni, vagyis annyi ember fog ránézni, vagy csak a szeme sarkából is látni. Valami beállítást módosíts még ott, mert ennyi pénzért ez nem egy nagy szám.
Ez a legtöbb kattintás a webhelyemre alapú. Lehet célközönséget választani, csak az a baj, hogy nekem minél több ember lássa, ugyan is egy jófogás alapú oldalon gondolkoztam, ahol ugye apróhirdetés van. Szóval egy hónapra 300 ezerért elég kevés ez a nézettségi adat.
Ezért is érdekel, hogy most egy tényleg ilyen kevés nézettséget hozna nekem.
Ez borzasztó adat ennyi pénzért.
Amúgy senki sem garantálja, hogy ilyen kattintás számod lesz. A facebookon ugyanis megjelenítés alapján fizetsz, teljesen mindegy, hogy hányan kattintottak rá a fizetés szempontjából.
Amit te csinálsz most, az pénzégetés.
Viszont ha kattintásokra fizetnék, legalább 52 forint egy weboldalra kattintó, az még fájdalmasabb. 100.000 ezer ember már 5.2 millió.
Nincs erre más opció?
Arra is vigyázz, hogy a facebook által megjelenített árak ÁFA nélküliek, így a 300 ezerre dobj rá 27%-ot.
Szerintem a legjobban akkor járnál, ha fizetnél nekem havi 100.000-et, én adminisztrálnám és optimalizálnám a hirdetéseidet. Nem pénzégetés lenne belőle, és sokkal alacsonyabb lesz a CPC-d.
Írtam üzenetet, ha valakinek van még más ötlete szívesen várom.
Még ha 300.000 ezerért garantálná a facebook azt a nézettséget oké, de így nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!