Ti egy kis googlizással találtok olyan álláshirdetést, amiben különböző automatákhoz keresnek feltöltőt?
Figyelt kérdés
Ilyen automata feltöltő állásra szeretnék valahova jelentkezni pesten. Egyszerűen nem akarom elhinni - valószínűleg én vagyok ügyetlen - hogy nem találok ilyen álláshirdetésből egy darabot sem. Ha ti megpróbáljátok akár csak pár perc ráfordítással, találtok ilyen álláshirdetést? Előre is köszönet érte!#álláshírdetés #automata feltöltő
2015. máj. 29. 15:43
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
köszi! ezt az egyet találtam mielőtt kiírtam a kérdést.. én nem albérletben lakom, ezért csak pesten keresek állást.. gondolom ez nem olyan munka amiért annyit fizetnek, hogy költözni érdemes volna
2015. máj. 29. 16:52
3/3 horbeni válasza:
sajnos nem...
Gondolj bele, mennyi hasznot kellene termelnie a kávé és egyéb rágcsálnivalóknak, hogy megfizessenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!