A biológusok tényleg ennyit keresnek? (több lent)
Néztem a cvonline.hu-n, hogy a biológusok átlagbére (2010-ben)
262000 forint bruttóban. Ez igaz ? Tényleg ennyit keresnek a biológusok?
Mint minden statisztika, nem reprezentatív!
Mondok 1 példát a szakirányomon végzettek átlagfizetése nettó 475 000Ft, a bruttóm 165 000Ft, 4 emberről tudok aki munkanélküli, 2-en annyit kapnak mint én, a haverom meg a dupláját, 3 emberről nincs információm. Az átlag így 475e
Ez már egy hete kérdezgeted...
nem, nem lehet megélni, kihalásos alapon megy kb. Kellett neked ilyet tanulnod...
" Mint minden statisztika, nem
reprezentatív!"
?? Vannak reprezentativ statisztikak is!
Az azért mindig mókás amikor valaki úgy próbál érvelni egy tetszőleges statisztika ellen, hogy hoz egy biztosan nem reprezentativ, ràadásul csupán tíz fős mintát ami màs eredményt mutat.
262000 brutto az elég rossz átlagfizunak (az átlag budapesti többet keres ennél!). Ne a pénzèrt csinald. Ha pénzt akarsz akkor olyan szakot válassz aminel az átlagfizu legalább kètszer ennyi.
Szoval ez nem valami sok, nekem hihetőnek tűnik.
Kedves kérdező! Csak a nyolcadikra ne hallgass! Ilyenből sok van. Aki, szereti a szakmáját és jó is benne (!!!), az meg él még Magyarországon.
A biológus is valószínűleg kihalós lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!