A feleségemmel együtt nettó 1 mFt-ot keresünk havonta.2 gyerekünk van, ez jónak számít?
Eleg rosszindulatunak tunnek a valaszok, pedig nem ok az egyeduliek szerintem akik ennyit keresnek. sot vannak sokan ekkora bevetellel gyerek nelkul.
De nem ez a lenyeg. Kerdezo: en nem otthon elek de szerintem attol fugg hogy milyen eletformat eltek ennek fuggvenye hogy mennyit tudtok /akartok felretenni.
A rosszmaju megjegyzesekkel meg nem kell torodni. ha sokan akik nem otthon elunk megirnank hogy atszamolva forintra mennyit keresunk nehanyan azonnal szivszelutest kapnanak a duhtol. es gyerekunk sincs es nem is lesz.
sok szerencset es ne torodj a savanyu valaszokkal.
Kb. ahogy az utolsó írja.. Mi is külföldön kerestünk ennyit, utána tértünk haza. Nyilván nem itthon lehet átlagosan ennyit keresni és a fizetésed 75-90%-át félretenni (sajnos). Ha így lenne el se kellene sokaknak mennie. Viszont a hazai népesség jelentős hányada éli így az életét, és a GDP arányhoz képest, is meghatározó ezeknek a kereseteknek csak az a része, amit hazaküldenek az igazából megbecsülhetelen létszámú, de közel milliós nagyságrendű külföldi munkavállalók.
Viszont ahogy írtam is, ehhez is kell egy pénzügyi "műveltség",-amit mi pl ma már tanítunk is a kivándorlóknak indulás előtt- hogy a jobb anyagi körülményt hogyan tudd hatékoynan kezelni kint, hogy ne folyjon el a pénz amit keresel. (pl. mi a cash flowt alakalmazzuk)
#15-nek:
Nem rosszmájúságból, vagy irigységből írnak itt sokan. Például én is ismerek több olyan embert is, akiknek FEJENKÉNT 1 millió vagy afelett van a nettója Magyarországon. Külföldön pedig a fejenként 500k nettó inkább egy rosszabb középkereset.
Nálam és még sok más embernél az "ez jónak számít?" résznél szakad el a cérna, mert normális ember már csak tisztában van a magyar bérviszonyokkal. Ez egy tipikus, unatkozó tizenéves szófordulata, aki csak poénkodásból ír ki egy kérdést. Szerintem ugyanaz a gyerek, aki a többi rovatba a "38 centis a f***om, ez jónak számít" jellegű kérdéseket írogatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!