Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Próbavásárló munka?

Próbavásárló munka?

Figyelt kérdés

Találtam egy hirdetést, ahol próbavásárlót keresnek a lakhelyemen. A hirdető a Perfect Shopping Kft.

A hirdetésének a lényeges része:

"Feladatok: Próbavásárlói feladatok ellátása, adminisztrációs feladatok elvégzése. Elvárások: Középfokú végzettség, felhasználói szintű számítógépes ismeretek.

Amit nyújtunk: Kiegészítő jövedelem, önálló munkavégzés. Amennyiben kiegészítő jövedelmet keres, és szereti az érdekes feladatokat, akkor jelentkezzen!"

Egy ilyen munka hogyan működik? Itt arra gondolok, hogy pl. megmondják h XY üzletben vegyek ezt meg azt, és utána fizetnek érte. Namost ezt a tevékenységet egyéni vállalkozóként kell végezni vagy nem?

ÉS kb. mennyit fizet?

2015. máj. 24. 16:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Kiegészítő jövedelem, bagó pénz lehet.
2015. máj. 24. 19:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Egyéni vállalkozóként, vagy nappali tagozatos diákként végezhető. Egy alkalom 1000-5000 Ft. Mysteryvisit cég, az ország egész területére kihat. Beküldenek egy kiválasztott boltba/legyen az ruhabolt/, és megmondják, hogy vegyél egy pólót. Kijössz/nyugtával/, jegyzőkönyvben véleményt kell írnod, hogy mennyire voltak veled kedvesek, segítőkészek, a bolt rendezettségéről, és egyéb hasonló szempontokról, utána kifizetik amit vásároltál, jobb setben meg is tarthatod a terméket.
2016. jan. 19. 21:21
 3/10 Sarah Connor ***** válasza:
Szia! Elkezdtél nekik dolgozni? Én most kezdtem a múlt hónapban, s csak szeptemberben fizetik ki a munkát.
2016. aug. 5. 20:36
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem. Csak érdeklődtem, hogy egyáltalán megéri-e. De majd meghallgatnám a véleményed.
2016. aug. 5. 21:53
 5/10 anonim válasza:
20%
Etikátlan dolog. Szerintem nem ér ennyit ,azt ugye tudod,hogy amint lejön az eredményed az adott üzletbe vagy objektumba azt ők rögtön visszanézik kamerán .. A helyedben oda többet nem mennék . Keress normális melót és ne mások munkáját bíráld. Etikátlan és gusztustalan. Ez az én véleményem.. 5000 Forintért képtelen lennék kirúgatni akárkit a munkahelyéről,azért van a főnök,hogy ott legyen és figyelje őket . Másrészt nem látsz bele abba,hogy egy üzletben miből áll a 8-12 óra. Nem csak állni kell és kiszolgálni,rengeteg más meló is van ami miatt elmaradhat a próbavásárló seggének a kinyalása. Harmadrészt ha valaki kiszolgál 1000 embert 1 nap és 1 et nem,akkor gondolod dorgálást érdemel? Érdemes elgondolkodni ezen.. Sok sikert!
2016. okt. 31. 11:24
 6/10 A kérdező kommentje:

Csak ennyit emelnék ki és reagálnék rá:

"Keress normális melót és ne mások munkáját bíráld. Etikátlan és gusztustalan."

Van normális munkám, de egy kis mellékes sosem ártana.

Ne bíráljam mások munkáját? Minden főnök bírálja a beosztottjai munkáját. A NAV bírálja szinte mindenki munkáját közvetlenül vagy közvetve. A népesség bírálja a politikusok munkáját. Stb. Lehetne még sorolni bőven.

Etikátlan és gusztustalan? Lásd a fentebb elmondottakat, plusz valakinek ezt is meg kell csinálnia.

2016. okt. 31. 22:11
 7/10 anonim válasza:
Ha te ilyen könnyen elszámolsz ezzel akkor mesélek pár dolgot.. Én megértem a te verziód ,de figyeld csak te az enyém! Szóval: Annyit tudni illik ezekről a cégekről,hogy a megbízó kérésére keresnek olyan embereket akiket több oldalnyi kérdőívvel bombázva elküldenek egy adott objektumba,hogy megnézzék,vajon az ott dolgozók végzik e rendesen a munkájukat. Na már most.. A főnök azért van ott,hogy erre felügyeljen és akivel nincs megelégedve szankcionálja,nem értem miért kell erre olyan ember aki nem lát bele a munkába. Mesélek egy történetet: Tegyük fel te bemész egy boltba ahol a kasszást és az eladót teszteled. Te annyit látsz az egészből,hogy ő ott áll és kiszolgál mindenkit,na de..A feladata nem merül ki ennyiben,emelett rendezi az üzletet,ha vevő van sok helyen nem is eszik ,se nem iszik,és még csak nem is dohányzik csak azért,hogy kinyalja egy nap 1000 ember seggét. Ha te vagy az 1001. és pont akkor menne el mosdóra akkor szerinted ő szankciót (pénzbírság,fegyelmi,kirúgás stb,stb.. ) érdemel? Sok helyen a főnök a saját munkáját mint az áru átvétele,leltár, rendelés stb stb rátolja a dolgozóra . Na és ha épp ezt csinálja amikot te odamész akkor szerinted szankciót érdemel? Etikátlannak tartom,hogy más emberek munkáját olyanok ellenőrizzék akik nem látnak bele..de ha gondolod írj egy privátot elmegyek szívesen és megnézem te,hogy végzed a főállásod,sőt még egy kávéra is meghívlak,hogy ezt megmutassuk.Az éremnek két oldala van,az én véleményem pedig ez. Köszi a figyelmet. Sok sikert!
2016. nov. 1. 16:27
 8/10 anonim válasza:
megvitassuk*
2016. nov. 1. 16:29
 9/10 A kérdező kommentje:
Az ilyenekkel tisztában vagyok, így nem kukacoskodok mindenben.
2016. nov. 1. 18:02
 10/10 anonim válasza:

a próbavásárló nem a másik ember munkáját bírálja, hanem azt teszteli, hogy hogyan viselkedik a vevővel. mivel aki eladónak jelentkezik igenis viselkedjen az 1001. vásárlóval is korrektül, mert neki az az 1001., de a vásárlónak nem. aki eladónak jelentkezik, annak az a dolga, hogy normálisan viselkedjen. és nehogy azt hidd, hogy a jegyzőkönyvben csupa fikázás van, a próbavásárlók is igen korrektek, ugyanis az ő fizetésük is a hitelességüktől függ.

egyébként meg ha a főnök ott van, akkor nyilván az eladó is másképp viselkedik, és a tesztnek pont az a lényege, hogy ne tudjon róla. ez egyáltalán nem etikátlan dolog, ha a főnök nem tud róla, és az eladó bunkó a vevőkkel, akkor abba a boltba többet nem fognak menni, ami neki bevétel kiesés. szerintem ez egy abszolút világos dolog, és ezt csak az tartja etikátlannak, aki pont beleesett egy negatív értékelésbe. lefogadom téged is megdorgáltak egy szemét próbavásárló miatt :D

én is próbavásárló vagyok, a magam nevében azt tudom mondani, hogy én mindig korrektül jegyzőkönyveztem, és empatikus is voltam, tehát ha valakin láttam, hogy azért hibázott, mert sokan voltak és hulla fáradt, akkor hozzátettem, hogy a körülményekhez képest igenis jól végezte a dolgát, és nekem pozitív volt a benyomásom. szóval lehet itt fikázni ezt a munkát, de az írásodból azt veszem le, hogy igen nagy sértettség van benned. én azt mondom, ha ez így van, akkor ne menj eladónak.

egyébként eladó is voltam, szóval azt is pontosan tudom, hogy milyen a 100. tahó után is mosolyogni, de nem éri meg türelmetlennek lenni, mert lehet, hogy a 101. meg nem tahó, és megbántod, és a cég hírnevét is rontod. ennyi.

2017. jún. 9. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!