Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti mihez kezdenétek ha nem...

Ti mihez kezdenétek ha nem tudnátok, hogy 5-10 év múlva miben szeretnétek dolgozni?

Figyelt kérdés
Úgy érzem ideje lenne egy szakmát letennem, mert eddig csak érettségivel rendelkezem, de az a baj, hogy fogalmam sincs, mi az amiben szeretnék dolgozni tegyük fel 5 év múlva. Belekezdtem már pár tanfolyamba képzésbe az elmúlt évben, amihez úgy álltam hozzá, hogy legalább ezzel eltudok helyezkedni, vagy jól fizet, ergo biztos megélhetés. Viszont egyikben sem találtam meg önmagam. Már többször átolvastam a képzési listákat, és semmi nem fog meg. Jelenleg dolgozom, illetve nyelvet tanulok. Lenne esetleg valami tanácsotok, vagy hasonló helyzetből adódóan tapasztalatotok? Félre értés elkerülése végett, nem megoldást várok senkitől, vagy hogy találjon helyettem képzést, csupán tanácsokat várnék. Köszönöm!
2015. máj. 24. 10:15
 1/2 anonim ***** válasza:
felesleges 5 évre tervezni. Csináld, tanuld az ami most tetszik.
2015. máj. 24. 10:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs melyik cégnél, pontosan mit végezve szeretnék dolgozni, de azt tudom, hogy 5 év múlva közép, 10 év múlva pedig felsővezetésben szer
2015. máj. 24. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!