Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Veszprémi Continental, Valeo,...

Veszprémi Continental, Valeo, Vagy a Kerámi gyár?

Figyelt kérdés
Sziasztok!A Veszprémi munkahelyekről érdeklődnék,hogy mi a tapasztalatok?Főleg a Continental érdekelne.Mennyi a fizetés?Sokszor kell hétvégézni?Tényleg baromi meleg van és szarba nézik az embert?A Valeo jobb egy picit?A Valeoba a Trenkwalder a Continentalba a prohumanon keresztül lehet bejutni.

2015. máj. 20. 15:06
 1/5 anonim válasza:
Már lehet hogy nem aktuális de szerintem jobb a Conti mint a Valeó legalábbis 4 éve amikor ott dolgoztam a Contiba jobb volt ,3 éve voltam amúgy a Valeoban,de nekem a Conti sokkal jobban bejött. Akoriba még a Conti volt a trenkvalderos, és a Valeo meg man at workos de azóta ez már biztos változott.
2015. szept. 19. 21:31
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Én meg pont hogy megcáfolnám. A valeoban dolgoztam, szerintem normálisan bánnak az emberrel. A Continentalrol csak rosszat hallottam, pl hogy lefényképeznek ha beszélgetsz valakivel. Aki ott dolgozott is inkább átjött a valeohoz. Viszont azt jó ha tudod a valeoban igen keményen kell dolgozni, nem nagyon lehet megállni, csak ha elromlik egy gép. Kivétel az apu 11 ahol meg alig van termelés, és kb mindig van valami hiba.
2015. okt. 19. 10:13
 3/5 anonim válasza:
A Conti ennyire megváltozott volna? Én 2012-ben dolgoztam utoljára ott.Utána voltam az alapnál onnan jártam ki ellenőrizni a valeohoz.Előtte voltam valeos 2005ben,de tényleg nem szeretem.( első voltam)
2015. okt. 20. 13:01
 4/5 keytrapp válasza:
Őszinte leszek. Én 3 éve contis vagyok, es elegem van. Most szeretnék váltani. Operatorkent szerintem a legrosszabb. Gépbeállítóként, vagy qsként valamivel többet keresel de az sem az igazi, non-stop túlórázás. Amíg nem vesznek át addig folyamatos a harc a fizetesedért es tényleg ébernek kell lenned. Nem tudom mi a helyzet a valeoban de azt fogom megpróbálni.
2016. jan. 14. 11:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Valeoban 3 műszak van, de én túlórával nem találkoztam. Viszont 100 ezernél többet nem nagyon lehet keresni.
2016. jan. 26. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!