Veszprémi Continental, Valeo, Vagy a Kerámi gyár?
Figyelt kérdés
Sziasztok!A Veszprémi munkahelyekről érdeklődnék,hogy mi a tapasztalatok?Főleg a Continental érdekelne.Mennyi a fizetés?Sokszor kell hétvégézni?Tényleg baromi meleg van és szarba nézik az embert?A Valeo jobb egy picit?A Valeoba a Trenkwalder a Continentalba a prohumanon keresztül lehet bejutni.2015. máj. 20. 15:06
1/5 anonim válasza:
Már lehet hogy nem aktuális de szerintem jobb a Conti mint a Valeó legalábbis 4 éve amikor ott dolgoztam a Contiba jobb volt ,3 éve voltam amúgy a Valeoban,de nekem a Conti sokkal jobban bejött. Akoriba még a Conti volt a trenkvalderos, és a Valeo meg man at workos de azóta ez már biztos változott.
2/5 anonim válasza:
Én meg pont hogy megcáfolnám. A valeoban dolgoztam, szerintem normálisan bánnak az emberrel. A Continentalrol csak rosszat hallottam, pl hogy lefényképeznek ha beszélgetsz valakivel. Aki ott dolgozott is inkább átjött a valeohoz. Viszont azt jó ha tudod a valeoban igen keményen kell dolgozni, nem nagyon lehet megállni, csak ha elromlik egy gép. Kivétel az apu 11 ahol meg alig van termelés, és kb mindig van valami hiba.
3/5 anonim válasza:
A Conti ennyire megváltozott volna? Én 2012-ben dolgoztam utoljára ott.Utána voltam az alapnál onnan jártam ki ellenőrizni a valeohoz.Előtte voltam valeos 2005ben,de tényleg nem szeretem.( első voltam)
4/5 keytrapp válasza:
Őszinte leszek. Én 3 éve contis vagyok, es elegem van. Most szeretnék váltani. Operatorkent szerintem a legrosszabb. Gépbeállítóként, vagy qsként valamivel többet keresel de az sem az igazi, non-stop túlórázás. Amíg nem vesznek át addig folyamatos a harc a fizetesedért es tényleg ébernek kell lenned. Nem tudom mi a helyzet a valeoban de azt fogom megpróbálni.
5/5 anonim válasza:
Valeoban 3 műszak van, de én túlórával nem találkoztam. Viszont 100 ezernél többet nem nagyon lehet keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!