Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » International Holiday Network...

International Holiday Network Kft-ről, milyen ott a call centeres munka?

Figyelt kérdés
elvileg fix bért adnak,csak fix embert meg kell győzni,elvileg meglévő és új ügyfelekkel kell telefonálgatni és rém egyszerű. ihn.hu a weblap.üdültetés,utazás

2015. máj. 19. 19:42
 1/1 Petra76 válasza:

Szia!

Én dolgoztam náluk 6 hónapot és hát aláírom,hogy a telefonálás nem 1 álom munka de mivel én több call centerben is megfordultam ,tehát van elég tapasztalatom ezzel kapcsolatban!

Én úgy gondolom jó volt az a 6 hónap, mer nem gyomor görccsel jártam be dolgozni és nekem megfelelt!

Én fix fizetést azt kaptam már nem nagyon emlékszem ,hogy hogyan egyeztem meg velük az elején de az én számításaimat hozta a dolog és én nem találkoztam új ügyfeles listával soha,ami persze nem azt jelenti ,hogy nem volt csak én sose találkoztam vele ,csak persze azért nem telefonosként akartam nyugdíjba menni ezért aztán átmentem a spar-ba üzletvezető helyettesnek ,mert hát mégis csak a szakmám ahhoz állt közelebb!

Nekem nincsenek rossz emlékeim ezzel a céggel kapcsolatban ,sőt ha mondhatom én szerettem azt csinálni és szerettem őket!:)

Remélem a válaszommal azért tudtam neked valamennyit segíteni de ha nem kielégítő ,akkor a legegyszerűbb ha felhívod a céget és elmész egy állásinterjúra!

2015. aug. 26. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!