Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Külföldi munka, hogyan és merre?

Külföldi munka, hogyan és merre?

Figyelt kérdés
24 éves srác vagyok, nagyon nehéz életem volt idáig és mindenképp szeretnék külföldre jutni és valamilyen munkát vállalni. Az anyagi helyzetem és az életem kétségbeejtő. Nem számítana ha nagyon alantas munkát is kéne végeznem, ha abból valamilyen szinten fel tudnék kapaszkodni és odáig eljutni hogy tudjak félre tenni és építeni a saját jövőmet. Sajnos itthon nincs jövőm és nincsenek reményeim sem. Van egy érettségim, de a nehéz anyagi körülmények miatt nem járhattam főiskolára és egyetemre, mert muszáj volt folyamatosan dolgoznom. Viszont eljutottam arra a pontra több év után, hogy nem akarok folyamatosan éhbérért dolgozni és nyomorultul élni ebben az országban. Szeretnék olyan életet kialakítani magamnak, ahol meg tudok teremteni egy élhető élethelyzetet (saját ház, család, az éhbértől jobb fizetés). Viszont nem tudom hogy hogyan és merre. Sajnos külföldön nincs ismeretségem. A kamu közvetítőirodákban pedig nem bízom. Ha valaki tudna segíteni, annak nagyon hálás lennék. Ázsia, Afrika, az arab és az orosz régió kivételével bármilyen ország jöhet. Van egy alap angol nyelvismeretem de gyorsan tanulom a nyelvet ha arról van szó.

2015. máj. 19. 19:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Azt ugye tudod, hogy bárhova mégy is, egy bizonyos indulótőkédnek kell lenni, amiből finanszirozod a lakhatásodat és a megélhetésedet addig amíg lesz munkád és megkapod az első fizetésed?

Ha német nyelvtudásod nincs akkor nem tudok sajnos segíteni...

2015. máj. 19. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!