Kb.30 helyre szeretnék önéletrajzot beadni fényképesen, de sajnos nincsen nyomtatom. A fényképet fekete-fehérként elfogadják? Mennyire visszatasitó ilyenkor?
Figyelt kérdés
A fénykép egy tablókép, tehát nincsen rajta olyan sok szin (hagyományos képnek hivják ha jól tudom).Sajnos ara pénzem, hogy mind a 30 önéletrajzot egy kávézóban színesbe kinyomtassam nincsen.
Szeretnék javaslatot kérni mit tegyek beadjam-e igy hogy csak fekete-fehér (másolt) féyképek lesznek.
2010. febr. 25. 07:19
1/4 anonim válasza:
Kérj segítséget számítástechnikában jártastól. Scennelje be a fényképed, helyezze el az önéletrajzon, és azzal együtt nyomtasd ki. Az nem baj, ha fekete-fehér a fénykép.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,ez nekem nagyon jó igy.
Amit szeretnék még megkérdezni, egy önéletrajzot alá is kell irni? Netről töltöttem le egy mintát,de azon nem szerepel hogy aláriás.
Dátum illetve aláirás kell?
2010. febr. 25. 07:59
4/4 anonim válasza:
dátum, aláírás nem kell az önéletrajzba, csak a motivációs levélbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!