Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehetséges 14-évesen úgy...

Lehetséges 14-évesen úgy dolgozni hogy, weblapokat készítek cégeknek? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
2015. máj. 17. 08:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nem
2015. máj. 17. 09:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
számlát mégis hogyan adnál?
2015. máj. 17. 09:09
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
ad2, vég nem egy noname gportalos honlapot késszíttet és főleg nem egy 14 évessel.
2015. máj. 17. 09:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kétlem, hogy 14 évesen tudsz profi weblapokat csinálni. HTML, CSS, PHP, MySQL, Javascript, JQuery, ezeket mind ismered profi szinten?
2015. máj. 17. 11:05
 5/5 anonim válasza:
Én elhiszem, hogy tudsz ilyeneket készíteni (igen előttem szóló) mivel nekem is van egy osztálytársam, aki szintén 14, és profi animációkat készít, a suliban is készített egy számítógépes léptető rendszert egy játékhoz, és elég profi lett. Szóval ha értesz hozzá akkor talán ismerősök cégének készíthetsz, de abban nem vagyok biztos, hogy 14 évesen "dolgozhatsz"-e.
2015. máj. 17. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!