Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A putton sosem nyerek egy...

A putton sosem nyerek egy forintot sem, valami jó pénzszerzési lehetőség? Szerencsejáték, kaparósorsjegy vagy valami?

Figyelt kérdés

fáraó kincsét is szoktam venni néha de kb csak az árát nyerem vissza a focihoz a tipmixhez pedig nem értek

hogy lehetne putton vn valamin egy kis pénzt nyerni?

2015. máj. 16. 13:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Pont ezért nem kürtöli szét. :D
2015. máj. 16. 18:13
 12/15 anonim ***** válasza:
69%

Vegyél még több puttót, akkor már biztosan nyersz.

Először én is mindig 1-1 szelvényt vettem, de nem is jött be. Aztán elkezdtem fokozatosan felmenni 7-8-ig, akkor mér néha jött valami. Megfigyeltem, minél több szelvénnyel játszok, annál nagyobb az esélyem, hogy valamelyik nyer. Először nyilván nem volt pénzem többre, de felvettem rá egy kezdőtőkének való pénzt személyi kölcsönben, és elkezdem úgy játszani. Túl sokkal sem érdemes, azt tapasztalom, legjobban akkor megy, ha 28-35 szelvény között vagyok. Azóta így stabilan gyűlik a pénz.

2015. máj. 16. 21:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"Pont ezért nem kürtöli szét. :D"

Mondom mindenféle kép fizet adót. Tök mindegy, hogy szétkürtöli-e vagy sem. Egyedül egy valaki él meg a fogadásból, az aki szervezi.

2015. máj. 16. 23:06
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen adózik aki internetn fogad és mondjuk skrill-re kéri le a pénzt és nem pedig egy normál bankszámlára. Amég nem vesz nagy dolgot addig nem veszik észre. Amúgy nézz körül a neten hány pókeres van DK-Ázsiában is. Ráadásul tippmix után még csak véletlen sem kell adózni, mert ott már a leadózott összeget kapod, úgy állítják be a szorzókat. Kb 90%, hogy hosszútávon a bank nyer, mert minden fogadás úgy van beállítva, hogy az esélyeknél kevesebbet fizet, de aki huzamosabb ideig benne van a 10%-ban és komolyan veszi annak összejöhet. Megjegyzem mentálisan mind a póker, mind a sportfogadás megterhelőbb, mint a legtöbb normális munka. Tehát ezért is való keveseknek.
2015. máj. 17. 09:48
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Pénzszerzési lehetőség létezik, munkának hívják.
2015. máj. 17. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!