A putton sosem nyerek egy forintot sem, valami jó pénzszerzési lehetőség? Szerencsejáték, kaparósorsjegy vagy valami?
fáraó kincsét is szoktam venni néha de kb csak az árát nyerem vissza a focihoz a tipmixhez pedig nem értek
hogy lehetne putton vn valamin egy kis pénzt nyerni?
Vegyél még több puttót, akkor már biztosan nyersz.
Először én is mindig 1-1 szelvényt vettem, de nem is jött be. Aztán elkezdtem fokozatosan felmenni 7-8-ig, akkor mér néha jött valami. Megfigyeltem, minél több szelvénnyel játszok, annál nagyobb az esélyem, hogy valamelyik nyer. Először nyilván nem volt pénzem többre, de felvettem rá egy kezdőtőkének való pénzt személyi kölcsönben, és elkezdem úgy játszani. Túl sokkal sem érdemes, azt tapasztalom, legjobban akkor megy, ha 28-35 szelvény között vagyok. Azóta így stabilan gyűlik a pénz.
"Pont ezért nem kürtöli szét. :D"
Mondom mindenféle kép fizet adót. Tök mindegy, hogy szétkürtöli-e vagy sem. Egyedül egy valaki él meg a fogadásból, az aki szervezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!