Villamosmérnök felvételekor mik a szokott kérdések?
Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy sokat felejtettem az egyetem óta és rövidesen két állásinterjúra is megyek, tehát gőzerővel tanulok. Ha valakinek volt tapasztalata, akkor kérem írja meg.
Köszönöm.
2015. máj. 14. 18:19
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
-Hányféleképpen tud megmérni egy villamost?
3/5 anonim válasza:
Ó ba**d meg, de komolyan.
Milyen álláshirdetésre jelentkeztél? Milyen szakirányon végeztél?
Kérdezhetik a TCP / UDP közti különbséget, írathatnak veled egy rövid C / Assembly programot, de akár a hazárdmentesítést, vagy a dióda karakterisztikát is kérdezhetik.
Szóval hové mész, meg amúgy mit tanultál?
4/5 A kérdező kommentje:
Közlekedési terület és egyébként automatizálási mérnökként végeztem.
Sokszor hallottam, hogy egyesektől csak egy öntartást kérdeztek, mert az előtte lévő "kollegák" nem tudták ezt abszolválni, de hallottam 3 órás szakmai beszélgetésekről is.
2015. máj. 17. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!