Merre tovább? Huszonéves férfi.
"közben leérettségiztem. "
Oriasi teljesitmeny, gratulalok.
részmunkaidőben, havi 75-80 ezret kapok
mázlista. én 60 at kaptam kasszásként, raktérosként...:(
Amúgy fejleszd magad egy adott irányba akár tanfolyami szinten is sokat számít. angolt meg legalább középfokon űzd.
25/f
Te döntöd el, mi érdekel.
Részmunkaidőben ez teljesen jó fizetés érettségivel, én diplomával kapok 8 órában nem sokkal többet, igaz, elég tömegszakom van..
Szóval ha bármibe is kezdesz tájékozódj, mert aztán lehet lediplomázol, majd még ennél is rosszabb fizetések közül válogathatsz.
tudom, én is így vagyok vele:D
Jobban beszélem, értem az átlagnál de ha kérik is valahol nemhogy nem tesztelik, szerencsére papírt sem kérnek róla. Előző helyemen csak én tudtam angolul, segítettem levelet írni stb, azt mégsem kaptam semmit érte
Viszont Te ezt a 60 ezret gyakorlatilag arra költöd amire akarod mert otthon laksz, gondolom kapsz enni, van fedél a fejed fölött, az utazást levontad, mi kell még a túléléshez?
Más 8 óráért megkapja a minimálbér 70-80 ezrét, kifizeti a lakbért, megveszi a kajáját, megveszi a bérletét, ha van gyereke neki is kaját, pelenkát, játékot, tanszert vesz és a végén egy fillére se marad arra, hogy megegyen egy gombóc fagyit. Vagy vegyen hó végén kenyeret.
Jelenleg jó helyzetben vagy, részmunkaidő mellett már csak azt kell kitalálnod mit tanulnál szívesen és mivel foglalkoznál a későbbiekben.
Ésszerű okokból pedig olyanok között válogass amiből meg is lehet élni, vagy nyelv és go külföld.
"a nyelvtanra nem vevő az agyam"
-Ilyen szerintem nincs, de te tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!