Politikus szeretnék lenni, lehet tetoválásom?
Szeretnék egy Only God Can Judge Me felíratot két angyalszárnyal, vagy egy keresztet aminek a bal alsó felén Smile Now, jobb alsó felén Cry Later felírat van maszkal. Ugye Tupac-nak volt ilyen és ő a példaképem nagyon sokat segített a zenéivel. Illetve az Only God Can Judge Me felírat is hátamon jobban el van rejtve, mint alkaron.
Politikus szeretnék lenni és az lenne a kérdésem, hogy lehet-e ilyen tetoválásom?
politikusként bármilyen lehetsz. Lehet tetoválásod, lehet punk hajad, nézhetsz ki úgy, mint egy hajléktalan, egy kérdés van, hogy a választóid mit szólnak ehhez.
Ha a választók szerint egy agyontetovált ember nem szimpatikus, akkor a pártod nem Téged fog indítani, hanem olyat, aki megfogja a választókat, ha azt gondolod, hogy tudsz olyan körzetet/területet bármit találni, ahol ez nem zavarja majd az embereket, vagy pont vonzó lesz számukra, akkor még előnyt is jelenthet (a magyar választó amúgy elég konzervatív, nem hinném, hogy előnyt jelentene számukra)
Viszont nem látható helyen lenne. És vagy Jobbik vagy esetleg Fideszhez szeretnék csatlakozni. Fidesznél van ismerősöm a parlamentbe a Jobbiknak meg a programja, de ez még odébb van.
A hátamon nehezebb észrevenni a tetoválás.
Kérdező!
Nekem mindegy a te dolgod én csak elmondtam a véleményem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!