Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Motivációs levél konkrét...

Motivációs levél konkrét címzettjének kiderítése?

Figyelt kérdés

Az egyik nagy Magyarországon tevékenykedő autógyártó cégnél szeretnék gyakorlatra (egyetem) jelentkezni.

Kell a jelentkezéshez motivációs levelet is csatolnom.

Mindenhol azt hallom, hogy a motivációs levelet konkrét személy részére kell címezni.

Hogyan deríthetném ki a konkrét nevet? Telefon/e-mail? Mit mondjak?

2015. máj. 7. 20:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Az lenne a poén, ha rossz infót kapnál és rossz személynek címeznéd :D
2015. máj. 8. 07:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Nagyon gonyolult volt tényleg... Nem tudom ki mondtaazt a baromságot, hogy név szerint kell címezni, ha vaktában írod az egészet. Hülyeség.

2015. máj. 8. 07:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Jaj ilyet én is sokszor olvastam, hogy derítsd ki, hogy ki a címzett! Na persze... Nehogy elhidd ezt, jó nagy hülyeség. Nálunk, kb 230-an vagyunk, 3 hr-es van. Most az, aki jelentkezik hozzánk, mégis honnan a fenéből tudná hogy épp melyik olvasgatja az önéletrajzokat? Még én sem tudom...

Maradj inkább a Hölgyem/Uram-nál.

2015. máj. 8. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!