Milyen OKJ-t érdemes elvégezni?
Amivel el is tudok helyezkedni pályakezdőként is. Nincsenek irreális vágyaim fizetés terén. Humán beállítottságú vagyok de a matekban sem vagyok elveszve.
Leginkább azért érdekel mert ha kitanulhatok egy szakmát akkor miért ne, nem egy rossz dolog ha több lábon áll az ember.
Hát őszinte leszek.
Az OKJ-k 90%-a kuka.
Ezek pl keresettek: ács, asztalos, hegesztő, kőműves, hidegburkoló, villanyszerelő, ápoló meg még néhány. Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Mindenképp OKJ-t szeretnél?
Egyetemen tanulok mellette, csak időm lenne elvégezni és mivel hamarabb végeznék az okj-n így talán egyetem alatt is tudok munkát találni vele míg nem lesz meg a diplomám. Meg b tervnek nem feltétlen tartom rossz ötletnek. Ha meg ingyenes az első úgy főleg nem..
Amiket javasoltál mondjuk tipik férfi szakmák az ápolót leszámítva, én viszont nő vagyok. A tb és bérügyintézőt, asszisztensi logisztikai, raktáros meg mondjuk az eladói dolgokat nézegettem de nem sok mindent találok hogy melyikkel mennyire lehetne elhelyezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!