Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen OKJ-t érdemes elvégezni?

Milyen OKJ-t érdemes elvégezni?

Figyelt kérdés

Amivel el is tudok helyezkedni pályakezdőként is. Nincsenek irreális vágyaim fizetés terén. Humán beállítottságú vagyok de a matekban sem vagyok elveszve.

Leginkább azért érdekel mert ha kitanulhatok egy szakmát akkor miért ne, nem egy rossz dolog ha több lábon áll az ember.

2015. máj. 7. 14:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát őszinte leszek.

Az OKJ-k 90%-a kuka.

Ezek pl keresettek: ács, asztalos, hegesztő, kőműves, hidegburkoló, villanyszerelő, ápoló meg még néhány. Most hirtelen ennyi jutott eszembe.

Mindenképp OKJ-t szeretnél?

2015. máj. 7. 17:31
 2/3 A kérdező kommentje:

Egyetemen tanulok mellette, csak időm lenne elvégezni és mivel hamarabb végeznék az okj-n így talán egyetem alatt is tudok munkát találni vele míg nem lesz meg a diplomám. Meg b tervnek nem feltétlen tartom rossz ötletnek. Ha meg ingyenes az első úgy főleg nem..

Amiket javasoltál mondjuk tipik férfi szakmák az ápolót leszámítva, én viszont nő vagyok. A tb és bérügyintézőt, asszisztensi logisztikai, raktáros meg mondjuk az eladói dolgokat nézegettem de nem sok mindent találok hogy melyikkel mennyire lehetne elhelyezkedni.

2015. máj. 8. 00:34
 3/3 anonim ***** válasza:
TB és bérügyintézőként vagy pénzügyi asszisztensként állami szférában lehet találni néha pénzügyes állásokat, de ezek nem arról híresek, hogy túl jól fizetnének. Cserébe ha nagyvállalathoz mész később dogozni, akkor az szinte minden munkakörben előny, ha vannak pénzügyi/gazdasági ismereteid.
2015. máj. 8. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!